LIGA 1  ·  FCSB

FCSB // Vali Argăseală s-a crezut pe plajă! Cum a apărut la prezentarea lui Ionuț Panțâru

Vestimentația inedită cu care Valeriu Argăseală l-a prezentat pe Panțâru la FCSB FOTO Instagram
Vestimentația inedită cu care Valeriu Argăseală l-a prezentat pe Panțâru la FCSB FOTO Instagram

Articol de — , , Miercuri, 31 Iulie 2019, 19:30

Președintele FCSB, Valeriu Argăseală, l-a prezentat azi la sediul clubului pe fundașul Ionuț Panțâru în șlapi.

Steliștii au renunțat la celebrul ficus care apărea în toate pozele de prezentare ale noilor jucători, dar președintele echipei a inovat din punct de vedere vestimentar. Valeriu Argăseală nu a venit la prezentarea lui Ionuț Panțâru îmbrăcat la costum și nici în pantofi, ca la marile cluburi europene, ci... în șlapi! Imaginile au apărut pe contul personal de Instagram al agentului jucătorului, Anamaria Prodan.

Fundașul stânga de 23 de ani s-a prezentat la prima oră la sediul clubului și și-a pus iscălitura pe contractul cu FCSB. A semnat pe 3 ani și va primi 12.000 de euro pe lună din partea lui Becali. "De doi ani i-am promis lui Panțâru că îl duc la FCSB, dacă o să fie cel mai bun, așa cum mi-a spus. A muncit foarte mult, a fost apreciat de toată lumea, iar acest transfer este un pas imens pentru el. Trebuie să fie la fel de bun, chiar mai bun, să dea tot ce are mai bun din el și o să ajungă și mai sus. Din acest moment, aripile lui vor crește enorm. Va pleca pe milioane de euro și pe un salariu pe măsură!", a declarat ieri, pentru GSP.ro, Anamaria Prodan.

Pe postul de fundaș stânga, FCSB îi mai are pe Al. Stan și Momcilovici, ambii accidentați, dar și pe Sorin Șerban, transferat acum două zile de la Baia Mare, din L3, cu 100.000 de euro. Pe acest post, pe care steliștii au avut mari probleme în ultimele luni, au mai jucat Filip, Bălașa și Salomao.

"Panțâru e un jucător bun. L-am urmărit ultimele meciuri din sezonul trecut. A făcut partide foarte bune la Iași. Dacă a venit, înseamnă că e un fotbalist bun. Așteptăm să joace și să confirme"
Bogdan Andone, antrenor FCSB

OFICIAL Gigi Becali a găsit fundaș stânga! Ionuț Panțâru a semnat pe 3 ani

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!”Să fim lăsați în pace! Așa e la război!” Nu, nu e așa, domnule Streinu-Cercel

Libertatea

Comentarii (11)

major  •  01 August 2019, 08:19

cine?pardoseală_

iobica  •  31 Iulie 2019, 22:39

***memelistul

iobica  •  31 Iulie 2019, 22:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:00 MotoGP, Documentar

Marc Marquez

Digi 2
19:00 Rezumat

Golurile lunii martie

Digi 4
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Rezumat

Magazinul Ligii Campionilor

Digi 3
Program TV complet

Liga 1