FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Un nou jucător de la FCSB are COVID-19! LPF a confirmat cazul: „A fost testat pozitiv înainte de meciul cu Viitorul”

FCSB are un nou caz de COVID +42   FOTO
FCSB are un nou caz de COVID

Articol de GSP - Publicat joi, 21 ianuarie 2021 15:36 / Actualizat joi, 21 ianuarie 2021 16:05

FCSB, serios afectată de COVID-19 în startul acestui sezon, are din nou un caz pozitiv în lot: Ionuț Panțîru.

Fundașul stânga de 24 de ani a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus la testele făcute de FCSB înainte de meciul cu ViItorul de marți, 2-2. Acesta nu a evoluat în meciul de la Ovidiu.

LPF confirmă că Ionuț Panțîru are COVID-19

Justin Ștefan, secretarul general al LPF, a confirmat cazul de COVID-19 de la FCSB, și a dat detalii despre situația jucătorului.

„Jucătorul a fost testat pozitiv înainte de meciul cu Viitorul, iar clubul a informat Liga și DSP-ul. Nu a ascuns nimic, a făcut toate adresele necesare. A fost singurul jucător depistat pozitiv la COVID-19, iar acum se află în izolare. Nu există dovezi conform cărora Panțîru s-ar fi infectat în Turcia”, a spus Justin Ștefan, potrivit digisport.ro.

14 meciuria jucat Panțîru pentru FCSB în acest sezon

FCSB, cantonament în Turcia

FCSB este singura formație din Liga 1 care a efectuat un cantonament în afara țării, în ciuda interdicțiilor instaurate pe fondul pandemiei de coronavirus. Delegația celor de la FCSB a revenit pe 14 în România și DSP a decis exceptarea fiecărui jucător în parte, nu la nivel de echipă, de la carantină.

VIDEO FCSB continuă lupta pentru titlu! Totul despre meciul cu FC Voluntari

Citește mai multe știri despre FCSB:

EXCLUSIV A plecat de la FCSB! Transferul a fost perfectat azi » Ce profit obține Gigi Becali

Toți caută jucători pentru Gigi Becali! Situație incredibilă în Liga 1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (79)
zorrozabal
zorrozabal  •  22 Ianuarie 2021, 10:45
Postat de parpalache pe 21 Ianuarie 2021, 18:47

Articolul GSP se vede ca e formulat...cu grija!Dupa un subcapitol cu acuzarea,urmeaza un subcapitolul cu... apararea(transmisa de MM)!Apararea aia- ca cei care au fost infectati dezvolta imunitate si nu se mai infecteaza 5-6 luni- este mincinoasa!Pentru ca in urma testarilor efectuate in Romania- pe persoane care au avut COVID si s-au vindecat-s-au publicat cifrele OFICIALE ca numai... 3% au dezvoltat anticorpi!

N-are rost sa strici argumentele pe ***!Lor sa te adresezi dupa posibilitatile lor, doar cu interjectii si cu onomatepee,gen:***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  22 Ianuarie 2021, 10:40
Postat de roja_azul76 pe 21 Ianuarie 2021, 18:55

Ce hashas? Cacao curat, fratioare!:)))

Interesant ca tie nu-ti cenzureaza nimeni***”!GSP-site becalist!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

parpalache
parpalache  •  22 Ianuarie 2021, 10:37
Postat de mircea.b pe 21 Ianuarie 2021, 20:24

Si ce daca nu a fost in lot?? Informatia s-a păstrat bine la secret si s-a divulgat doar după ce a trecut meciul, ca sa nu riște FCSB sa nu se joace meciul cumva. La asta mă refeream. În schimb, la Dinamo cum s-a îmbolnăvit magazinerul s-a dat repede informatia, in 5 minute stia toata tara iar echipa a fost oprită de la disputarea meciurilor. Cum ar fi fost sa se pastreze la fel de bine informatia la cutie si sa se dea după ce Dinamo juca meciul??? Altfel, nu? Alta viata! Asta voiam să spun dar trebuie sa sari tu repede cu *** înainte de a pricepe ce am scris. Am văzut destui din ăștia ca tine, care sar repede sa comenteze înainte să proceseze informatia pe care o comentează.

La Dinamo „haterul”-folosesc termenul asta importat,ca sa nu ma aleg cu „stelutze”- ala de Decebal Radulescu, a dat fuga la GIGISPORT1!Unde tzipa ca trebuie suspendat tot lotul lui Dinamo,cica magazionerul ar fi stat la o bere cu lotul lui Dinamo dupa antrenament!Ulterior s-a aflat ca nici vorba de asa ceva,dar raul fusese facut!

Vezi toate comentariile (79)
Comentează