FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - CONCORDIA CHIAJNA 0-0

Ionuț Popa a izbucnit și lansează ipoteze-șoc: "Fac blaturi în Cupa României și Cupa Ligii! Cei de la Ligă au vrut să-mi bage pumnul în gură"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 aprilie 2017 22:44

Ionuț Popa a criticat extrem de dur modul în care sunt programate jocurile lui ACS Poli, după ce echipa sa a încheiat la egalitate partida cu Concordia Chiajna (0-0).

"Nu știu cine face programul, dar eu joc din două în două zile. suntem lați, jucătorii mei nu mai pot sta în picioare. Cine răspunde dacă se întâmplă ceva cu ei, răspunde Gino Iorgulescu? Ei nu au timp de refacere.

Fac blaturi în Cupa României sau Cupa Ligii, nu mai putem duce ritmul. Suntem singura echipă din România care joacă pe cele trei fronturi. Ce fraier am fost că am mers în aceste competiții! Cei de la Ligă mi-au dat comunicat și mi-au băgat pumnul în gură să tac, uite că nu tac!

În 9 zile și 15 ore am patru meciuri și jumătate, cum se poate așa ceva? Îi rog pe domnii președinți Iorgulescu și Burleanu să îmi spună de ce Timișoara este programată în felul ăsta. La Turnu Severin (n.r. cu Pandurii) ne facem o baie în Dunăre, ce să facem? Cu Pandurii o să bag apărătorii în atac și atacanții în apărare", a spus Ionuț Popa la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
983732924972315
Soos Vilmos  •  05 Aprilie 2017, 11:45

Pentru Dani ; cifra 26 probabil ca reprezinta numarul de neuroni pe care ii ai in dotare, altfel nu imi explic timpeniile pe care le postezi. Cind in Romania vom avea campionat si echipe ca cele pe care le enumeri ( probabil ca le cunosti din ce iti povestesc prietenii) poate vom putea vorbi despre un campionat normal, dar acum este vorba in primul rind de modul ( foarte curios) in care se fac programarile pentru unele echipe.

brandremist
brandremist  •  05 Aprilie 2017, 11:15
Postat de dani26uno pe 05 Aprilie 2017, 06:52

Ba nea popica , in Anglia , Italia Spania pana si liga 2 joaca la 2-3 zile din august pana in mai si nu am auzit plangaciosi ca fetitele de antrenori din liga 1 nu mai spun de echipele mari precum Chelsea , Manchester , Bayern care joaca si in Campionat , Cupa , Cupa Ligii si Champions Legue ...De asta cand merg jucatorii romani in strainatate dau chix , ca sunt invatati sa joace 1 data la paste, 1 data la craciun , cum joaca cele din liga 2 de la noi .

Exact. Stanciu cum a ajuns în Belgia s-a plâns că trebuie să joace din 3 în 3 zile. Și ca el câți au mai fost! Să nu mai spun că nimeni nu i-a obligat să meargă la toate competițiile (Hagi s-a retras din Cupa României când a văzut că nu face față). Dar deh, banii pe care-i primesc de acolo nu îi deranjează câtuși de puțin, doar munca îi enervează pare-mi-se.

gabiprossi
gabiprossi  •  05 Aprilie 2017, 11:07

Taci, te rog, domn' profesor! Trebuie sa terminam campionatul mintenash, ca ne asteapta "intergalacticle mondiale si europene", acolo noi romanii suntem baza, far' de alde burleanul nu se poate!?!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează