FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Ionuţ Popa: "CFR nu are cum să piardă titlul"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 februarie 2008 00:00

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Ionuţ Popa, consideră că CFR Cluj nu mai poate fi ajunsă de Steaua, mai mult, acesta spune că ardelenii nu au cum să rateze titlul. "Steaua nu are nici o şansă. CFR Cluj nu are cum să piardă titlul. La ce investiţii a făcut şi la ce jucători şi-au adus, nu au cum să rateze titlul. Cele opt puncte care despart Steaua de CFR mi se par foarte multe şi nu cred că pot fi recuperate. Poate doar Rapidul o să se apropie de ei, în meciul direct", a spus Popa.

 

Sursa: www.cfrmania.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
 •  11 Februarie 2008, 00:35

Steaua si-a intarit echipa cu jucatori valorosi ,dar si CFR a achizitionat jucatori destul de buni.Clasamentul :1.CFR 2.Steaua 3.Rapid 4.Unirea Urziceni. 5.Dinamo 6.Gloria Bistrita 7.Poli 8.FC Vaslui........

 •  10 Februarie 2008, 23:52

"domnul" Popa asta care e ruda cu Mama Omida...a mai dat cu mucii in fasole de cateva ori pana acum....Nasol in cazul lui nu este faptul ca e prost ci faptul ca vrea sa arata asta de fiecare data cand vede un microfon si o camera prin preajma. In engleza ii se spune "attention whore"...dar cum el nu stie engleza probabil crede ca il laud...

 •  10 Februarie 2008, 22:06

ia lasati-l pe Popa in pace. Numai el stie cum se zbate sa tzina echipa asta in divizia A. Credeti-ma ca sunt iesean si stiu cum e treaba la echipa din oras. Si app daca nu v-atzi prins e pshihologie inversa: cand popica zice ceva se intampla invers. Deci Steaua ia campionatu ;).

Vezi toate comentariile (11)
Comentează