FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Ionuț Popa, mărturii tulburătoare despre boala cu care se luptă: „Nu știu dacă se mai pot face multe! Medicii nu îmi pot face operația la cap”

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 14:02

Ionuț Popa, 66 de ani, are probleme de sănătate, motiv pentru care a renunțat la antrenorat. 

Fostul antrenor de la UTA, Poli Iași sau Poli Timișoara a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are, dar și despre Gigi Becali, cel care s-a oferit să-l ajute. 

„Sunt la Arad încă de la începutul lunii septembrie, atunci când am venit din spital de la Cluj. Mă simt ca un om bolnav, dar poate că asta îmi este soarta.  Nici eu nu știu dacă se mai pot face multe pentru mine. Din păcate medicii nu îmi pot face operația la cap, iar acest lucru îmi complică mult starea de sănătate. 

Încă nu am primit sprijin de la Gigi Becali. Nu sunt supărat pe el. Nu l-a sunat nimeni din familia mea. El a afirmat că e dispus să mă ajute. O să mă consult cu familia și o să văd dacă e cazul să mergem la spitalul lui Gigi Becali”, a declarat Ionuț Popa pentru Prosport. 

Gigi Becali a declarat că va dona bani pentru Ionuț Popa, dar după ce GSP.RO a scris că nu a făcut-o, patronul de la FCSB a spus că Ionuț Popa trebuie să vină la el la clinică. (Detalii AICI)  

CUM POATE FI AJUTAT IONUȚ POPA

Contul deshis pentru situația lui Ionuț Popa: 

„Raiffeisen Bank 
RO51 RZBR 0000 0600 1141 5017 
Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa”

Citește și:

EXCLUSIV Doze pentru viață: dializă, insulină și baschet » Sârbul Dusko Vujosevic, antrenorul lui U-BT Cluj, luptă cu boala pentru a readuce titlul la Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
2195576430682107
Ionica Jurca  •  10 Ianuarie 2020, 16:36

Nu merge așa, spune ce ai nevoie unde cum și când, cine poate rezolva problema și unde , apoi vei avea rezultate. Ambiguu nu este pentru mine.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează