FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA - PANDURII 1-3

Ionuț Popa s-a enervat teribil și a cerut demisia președintelui CCA: "Să vină Crăciunescu! Nu accept să fiu călcat în picioare"

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2016 23:04

Ionuț Popa, antrenorul lui ACS Poli Timișoara, s-a enervat teribil la finalul meciului pierdut cu Pandurii, scor 1-3, și a aruncat toată vina asupra președintelui CCA Kyros Vassaras.

Tehnicianul a cerut demisia acestuia și îl cere pe Ion Crăciunescu la șefia arbitrajului românesc. Acesta din urmă a mai ocupat în trecut această funcție.

"Eu îmi pun întrebarea de ce am mai fost invitați în prima ligă. Eu am o vârstă și nu permit așa să își bată unii joc de mine. A fost un 11 metri imaginar, nouă nu ni s-a acordat un gol. Au fost mai multe erori. În aceste condiții și o echipă de județ poate câștiga în fața uneia de Liga 1.

Eu nu-mi permit după atâția ani de fotbal să fiu bătaia de joc a unui arbitru. Un grec e președinte CCA? Să vină la Timișoara să vadă cum e. Să-l punem pe Crăciunescu președinte că a făcut ceva. Domnul grec știe cum suntem noi penalizați? Nici nu-mi place numele lui. Pandurii a primit un ajutor din partea arbitrilor", a spus Popa la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
1642232206066493
Alex Alex  •  08 August 2016, 12:03
Postat de mal. pe 08 August 2016, 07:42

Ce om caraghios! A fost invitat el undeva? O amărâtă de echipă a fost acceptată să joace în Liga 1, ca să poată beneficia de drepturile TV. De ce nu recunoaște asta? Să-l schimbe pe grec pentru că dlui Popa (frumos nume!) nu-i place numele acestuia și... nici nu e român. Bune argumente! Suntem la ani lumină de Europa și de civilizație... Cât despre dezavantajat, să fim serioși...

destept precum ti-e numele si apropo amarata e *** ca a cheltuit ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1642232206066493
Alex Alex  •  08 August 2016, 11:58
Postat de Vasile Gandacu pe 08 August 2016, 01:01

*** facea mare scandal despre faptul ca Rapid a fost pasuita o etapa , poate isi va rezolva problemele. Karma negativă . Sa vedem ce face clona Tm. ? Are cam minus 20 de puncte pana acum. O vorba înțeleaptă spune: Așteaptă pe malul râului , si odata si odata vei vedea plutind cadavrul dușmanului tău. Deja pluteste.

bai propritar de bucatarie ce vina are timisoara ca societatea comerciala rapid a intrat in faliment?au facut la fel ca toti cei cu turnulete pe casa,nu au platit taxe si acum timisoara e de vina

polistul68
polistul68  •  08 August 2016, 10:10
Postat de Liviu Iuliu Petrila pe 08 August 2016, 08:21

Când era Craciunescu la fel era criticat. Rasist acest antrenor, dacă el ar antrena în altă țară cum ar fi să fie atâcat pentru că este român.

Amice, Popa nu are nimic cu el ca e grec...are treaba cu el ca e incompetent....daca vine un vietnamez, dar arbitrajul merge bine, nu are nimeni nimic cu el....Ideea care am inteleso eu de la Popa e ca...daca nu avem bani, sa aducem un strain bun, sa punem un roman, care e mai ieftin.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează