FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

Ionuț Popa, spectacol la ultima conferință de presă după ce a plecat de la Poli: "Îmi plăteam singur benzina! Știți ce am acasă?"

Articol de GSP - Publicat luni, 05 februarie 2018 19:41

Ionuț Popa a susținut conferința de presă după ce și-a reziliat contractul cu ACS Poli. A făcut spectacol, așa cum s-a întâmplat în cele mai multe cazuri când fostul antrenor al bănățenilor a apărut în fața presei. 

"După meciul de la Ploieşti, am avut o discuţie cu preşedintele clubului. I-am spus că nu avem forţă în atac, că nu aduce, mingea în faţa porţii, că am mare nevoie de un atacant.

Mi s-a spus că nu se poate, le-am zis că vreau să reziliem de comun acord, aşa că ne-am despărţit în mod elegant. Vreau să le mulţumesc acelor suporteri care în toate aceste zile m-au asaltat cu mesaje. Maestre, Excelență, numai aşa mi-au spus.

În toată această perioadă, nici nu mai ştiam unde e casa. Arad, apoi Timişoara, ăsta era traseul meu. Făceam sacrificii financiare, îmi plăteam singur benzina.

Nu am avut nicio înţelegere cu clubul să-mi dea bani de transport, am făcut-o din pasiune pentru club şi din dragoste pentru fotbal, nu le-am cerut nici măcar un leu. De cine are nevoie ACS Poli? De un antrenor meseriaș. Eu am acasă un tricou pe care scrie că Iași a avut parte de doi domnitori: Popa și Cuza" , a declarat Ionuţ Popa la conferința de presă conform TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
2231876540372674
Leon Muscan  •  06 Februarie 2018, 19:36

TOATA STIMA PENTRU IONUT POPA RUSINE POLI SI ROBU

ray51
ray51  •  06 Februarie 2018, 12:38

Cand pui 'suflet' esti luat de ... fraier. Cand urli, tipi si bati cu pumnul in masa, se dau toti la o parte sa-ti faca loc. Asta se intampla cu precadere dupa 2000. Vreme de 18 ani s-au instalat in posturi cheie tot felul de 'seralisti' si faradefrecventa.

whiteredarad
whiteredarad  •  06 Februarie 2018, 10:56
Postat de Romanov Ioan pe 06 Februarie 2018, 08:43

Poate era mai bine sa ne spuna si cat era salariul lui/luna ca apoi sa vedem cine trebuia sa-i plateasca (si) benzina!

Desigur, la poli Ionut Popa primea .....cel mai mare salariu de antrenor din tara. Cum a salvat el Poli, in doua randuri nu o va mai face altcineva. Apropos dus-intors , intre Timisoara si Arad sint peste 100 km, deci 7=8 l de combustibil/drum se duc. Nu ii tineti socoteala , ca nu doar banii conteaza, ci si uzura masinii,...a omului, oboseala. Rusine Poli !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează