FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV Unde a ajuns să lucreze un fost jucător de la Viitorul: „Dacă pot eu, poate oricine”

Ionuț Puțanu
Ionuț Puțanu

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 11:08 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 12:05

Ionuț Puțanu (28 de ani), fost fundaș central la Viitorul, în prezent legitimat la Pforzheim în liga a 8-a din Germania, a fost invitat în această dimineață la GSP Live, unde a vorbit, printre altele, și despre actualul job, cel care îi asigură un trai liniștit.

Puțanu lucrează în prezent la o fabrică de tablouri, având un program destul de încărcat, ceea ce a transformat fotbalul doar într-un hobby pentru el. 

Românul care nu a dus mâna la inimă în timpul imnului explică: „Am făcut un sezon bun și nu m-a sunat nimeni de la națională ... Dacă va veni un semn din Ungaria, nu voi refuza”
FINALA CUPEI
Românul care nu a dus mâna la inimă în timpul imnului explică: „Am făcut un sezon bun și nu m-a sunat nimeni de la națională ... Dacă va veni un semn din Ungaria, nu voi refuza”

Ionuț Puțanu: „Dacă pot eu, poate oricine”

„Nu e chiar programul pe care mi l-am imaginat, dar mă adaptez. Ținând cont de faptul că m-am angajat, fotbalul e acum mai mult ca un hobby. Acum lucrez într-o fabrică, fac tablouri. 

În principiu totul e mecanizat, e ușor, nu-i vreo artă. Daca pot eu, poate oricine. Introduci un lemn într-o mașinărie și ies bucățile, apoi le asamblezi. 

Lucrez la fabrică de la 7 la 16, vinerea am până la 12, dar câștig mai mult decât dacă aș fi lucrat în România, asta e clar. Nu se compară totuși cu salariile din fotbal. Dar iau banii la timp.

După program, mă duc acasă, fac un duș, mănânc ceva, și apoi de la 7 seara începem antrenamentul. Mă duc cu o jumătate de oră înainte. Antrenamentul durează o oră și jumătate, după care ne întoarcem acasa, pe la 9. 

Venim de două ori pe săptămână la antrenamente, iar duminica e meciul, e un program mai lejer.

Nivelul la liga opt aici e cam ca la o echipa de mijlocul clasamentului de la Liga 3 din România”, a declarat Ionuț Puțanu la GSP Live.

VIDEO Cu ce se ocupă Ionuț Puțanu: „Fac tablouri, dar e ușor. Dacă pot eu, poate oricine”

Citește mai multe știri: 

VIDEO Șocant! Ce a făcut Patrick Vieira la finalul meciului Everton - Crystal Palace

VIDEO + FOTO Scene uluitoare pe Goodison Park » Condusă la pauză, 0-2, Everton a scăpat de retrogradare! La final, fanii au transformat terenul într-o „mare albastră”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
Sjsjjsjssjj
Sjsjjsjssjj  •  21 Mai 2022, 04:27

Îl știu, am jucat contra lui, omul era geniu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează