FOTBAL  »  Superliga  »  TITLUL DE CAMPIOANĂ

Ionuț Rada a jucat pentru CFR Cluj și Steaua, dar vrea o altă echipă campioană: „Îmi doresc asta pentru suporteri”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 13:31

Ionuț Rada (36 de ani), fost fundaș la Steaua și CFR Cluj, a surprins când a declarat că nu-și dorește să câștige niciuna dintre cele două echipe la care a jucat.

„Eu îmi doresc să câștige Craiova pentru că n-a mai câştigat de mult timp şi mi-aş dori pentru oraş şi pentru suporteri să fie surpriza acestui campionat”, a declarat Ionuţ Rada la TV Digi Sport.

Fundașul, care acum joacă pentru Sănătatea Cluj în Liga a 3-a, a identificat și câteva atuuri ale oltenilor: „Începând de la patron până la ultimul om din acel club totul acolo se gândeşte pentru a se câştiga. De multe ori se reuşeşte, alteori nu. Însa experienţa în astfel de competiţii i-a ajutat tot timpul.

CFR are în componenţă jucători cu experienţă internaţională, care au câştigat titlul. Sunt jucători care chiar au o anumită vârstă şi ştiu să gestioneze meciuri dificile”.

52 de meciuri a jucat Rada pentru FCSB, 106 pentru CFR Cluj, 75 pentru Rapid și două pentru Universitatea Craiova

Citește și:

ASTRA - FCSB 0-2 // Reacția surprinzătoare a lui Basarab Panduru după meciul controversat dintre Astra și FCSB: „E rudimentar”

Click AICI pentru statistici din Liga 1 și clasamente play-off / play-out!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  26 Martie 2019, 15:37

Ionut draga esti angajatul UPC.Firma din Cluj.Care te-a respesctat.

2108775082546042
Nica Octavian  •  19 Martie 2019, 15:30

Dacă moderați comentariile puteți măcar sa rescrieti articolul ... Pnt cel care a scris articolul : 46 de meciuri are Rada la Craiova și 2 Goluri ...

2108775082546042
Nica Octavian  •  19 Martie 2019, 15:17

2 meciuri la Craiova ??? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează