FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cel mai vechi jucător din lotul lui Dinamo s-a operat după o accidentare gravă » Când va reveni pe teren

Ionuț Șerban (25 de ani)
Ionuț Șerban (25 de ani)

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 martie 2021 16:21 / Actualizat sambata, 20 martie 2021 18:15

Ionuț Șerban (25 de ani), mijlocaș central la Dinamo, s-a operat după accidentarea la genunchiul stâng și va reveni pe terenul de fotbal în cel puțin șase luni.

Înainte de partida cu FC Argeș din Liga 1, Dinamo a anunțat pe rețelele de socializare că Ionuț Șerban a suferit o „leziune a ligamentului încrucișat anterior” la antrenamentul oficial. Mijlocașul „câinilor roșii” s-a operat în Turcia, la spitalul „Acibadem Altunizade”, iar clubul din Ștefan cel Mare a anunțat că intervenția a decurs cu succes.

„Este de așteptat ca Ionuț Șerban să revină peste 6 luni”

„Reconstrucția artroscopică a ligamentului încrucişat la genunchiul stâng a fost efectuată de Prof. Dr. Barış Kocaoğlu, de la Universitatea Acibadem, Departamentul Ortopedie. În urma operației care a decurs cu success, Prof. Dr. Barış Kocaoğlu a declarat că jucătorul dinamovist va fi supus fizioterapiei și este de aşteptat să revină peste 6 luni pe terenul de fotbal”, se arătă în comunicatul de presă al celor de la Acibadem.

Situația incredibilă a lui Ionuț Șerban, cel mai vechi jucător din lot

Ionuț Șerban este cel mai vechi jucător din lotul lui Dinamo. Acesta s-a transferat în Ștefan cel Mare în 2013, de la Sportul Studențesc, iar jucătorul nu poate pleca de la Dinamo din cauza contractului, care conține o clauză aparte. Aceasta prevede că în cazul în care Dinamo se desparte de Ionuţ Şerban, indiferent din ce motiv, atunci Vasile Şiman, patronul echipei care îl cedase pe fotbalist, se va alege cu un milion de euro. Din acest motiv, Șerban este blocat la Dinamo de aproape 8 ani, deși nu s-a impus în echipă și a jucat foarte puțin.

1 golîn 77 de meciuri a înscris Ionuț Șerban în tricoul lui Dinamo

VIDEO. Vasile Șiman, patronul Sportului, a vorbit despre clauza din contractul lui Ionuț Șerban

Citește și alte știri din Liga 1:

Conducătorul lui Dinamo, dus de nas de Cortacero: „Ceva de domeniul fantasticului” » Cum a fost convins Contra să semneze

Cine este singurul jucător care s-a aflat în litigiu cu frații Becali: „A trăit dintr-un singur gol, dar a trăit bine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
bubunika
bubunika  •  21 Martie 2021, 06:09

Revine direct la matineu!

creeperno999
creeperno999  •  20 Martie 2021, 22:34

Multa sanatate!

steaua_nu_e_fcsb
steaua_nu_e_fcsb  •  20 Martie 2021, 18:47

Asta o sa fie în lotul echipei pana iese la pensie ....5000 de euro lunar și nu face nimic ! Ce ti poți dorii mai mult..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează