FOTBAL  »  Superliga  »  CORONAVIRUS

VIDEO Ionuț Stroe, despre criza din Liga 1: „FRF și LPF să redreseze corabia! Nu moare nimeni două săptămâni în cantonament”

Ionuț Stroe își dorește ca Liga 1 să se încheie pe teren
Ionuț Stroe își dorește ca Liga 1 să se încheie pe teren

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 14:34 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 15:57

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a fost prezent astăzi la inaugurarea „Aleea Mâinile de Aur”, dedicată medaliaților olimpici din canotajul românesc.

În cadrul evenimentului, Stroe a vorbit și despre situația delicată din Liga 1 și a reiterat recomandarea cantonamentelor pentru echipe.

VIDEO Ionuț Stroe: „Nu moare nimeni două săptămâni în cantonament”

„Avem de-a face cu un fenomen. Cel mai important este să nu ne permitem niciun fel de relaxare. Nu cred că putem invoca accidente sau situații care țin de hazard când vorbim de 14-15 cazuri de COVID-19 la echipe. 

În schimb, putem vorbi de respectarea unor reguli care ar trebui să definească în primul rând activitatea unor sportivi profesioniști. Le-am solicitat celor de la FRF și LPF adoptarea unor măsuri care să verifice, să stabilească responsabilități, să sancționeze anumite comportamente și să redreseze corabia. Această competiție trebuie să se termine pe teren, până la urmă.

Fac și o comparație. Sportivii de aici (n.r. referire la delegația României de kaiac-canoe) stau în izolare de aproape 3 luni de zile și nu a fost nicio problemă. Mai sunt două săptămâni. Nu cred că e o problemă pentru cei din fotbal să stea în cantonament în această perioadă. Nu moare nimeni 2 săptămâni în cantonament!”, a declarat Stroe.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Veteranul Marin Barbu, dezlănțuit la GSP Live: „Gigi îi ține prea mult în brațe” + de ce a fost inspirat Toni Petrea

Dinamo pune presiune pe LPF să înghețe play-out-ul! Argumentele „câinilor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
110146613198286
Gabi Simon  •  23 Iulie 2020, 20:57

Jucatorii trebuiesc tinuti doar in cantonament pentru a se evita infectarile chiar si in sezonul urmator,altfel la noi va fi aceeasi problema ca acum,sa luam modelul Germaniei si e destul

viforul
viforul  •  23 Iulie 2020, 17:33
Postat de remarque pe 23 Iulie 2020, 17:29

concluzie formulata simplu si clar. Vreti banii din drepturi tv? Faceti un efort, nu va mai vaietati! E cam trecut ceasul al 12-lea insa. Probabil campionatul nu se va mai relua.

Pai nu guvernul a deshis totul in plină pandemie? Și plajele, și barurile, și micii, și sticlele cu votca? Ce se mira acum?

viforul
viforul  •  23 Iulie 2020, 17:32
Postat de vic_tor pe 23 Iulie 2020, 17:27

are dreptate, ce tot spun si eu. pauza 2 saptamani , oricum majoritatea fotbalistilor pozitivi sunt asimptomatici. dupa 2 saptamani inca 1 de antrenament si apoi inca 2 sa joace repede meciurile si gata

Vezi ca liga 1 nu e FIFA2020! Habar nu ai ce vorbești!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close