FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB 0-1

Veteranul Marin Barbu, dezlănțuit la GSP Live: „Gigi îi ține prea mult în brațe” + de ce a fost inspirat Toni Petrea

FCSB a câștigat primul trofeu după cinci ani. Sursă foto: Raed Krishan +23   FOTO
FCSB a câștigat primul trofeu după cinci ani. Sursă foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 23 iulie 2020 14:11 / Actualizat joi, 23 iulie 2020 16:03

FCSB a câștigat miercuri seara primul trofeu după cinci ani, după succesul la limită reușit în fața lui Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0. Jocul roș-albaștrilor n-a impresionat însă pe toată lumea. 

La finalul partidei, Marin Barbu (61 de ani), fost jucător la Steaua și fost antrenor la Sepsi, a trasat la GSP Live principalele concluzii ale finalei de la Ploiești, arătându-se dezamăgit de nivelul arătat de FCSB la primul meci sub comanda lui Toni Petrea. 

„Nu mi-a plăcut nimeni. FCSB a făcut un joc modest, contra unei echipe decimate de accidentări. Să dea Dumnezeu să ia Gigi Becali pe vreun jucător 20 de milioane, dar, la cum au jucat, nu știu dacă se poate. Eu n-aș da prea mulți bani pe ei. Trebuie puși la muncă! Eu zic că pregătirea lor fizică suferă. Din acest motiv, atunci când pleacă afară, un jucător român are nevoie de un an să ajungă la același nivel cu coechipierii lui.

N-am văzut nicio diferență față de perioada Bogdan Vintilă. Doar că Toni Petrea a făcut două schimbări inspirate (n.r - Moruțan și Petre). Oare de ce se feresc antrenorii tineri să joace cu două vârfuri?”, a spus Marin Barbu, la GSP Live.

„Jucătorii au început să asculte mai mult de patron decât de antrenor”

Întrebat dacă FCSB s-ar putea transforma într-o candidată certă la titlu în sezonul viitor, Marin Barbu a răspuns fără ezitări: „Jucătorii de talent trebuie să pună osul la treabă”. 

„Dacă jucătorii vor intra într-un cadru profesionist și vor pune mâna pe muncă, eu spun că, la ce eforturi face Gigi, FCSB poate face un sezon bun la anul. Jucătorii de talent trebuie să pună osul la treabă. Gigi a greșit pentru că pe mulți i-a luat în brațe, iar jucătorii au început să asculte mai mult de patron decât de antrenor”, a mai spus cel poreclit „Magiun”. 

FOTO Cele mai tari imagini din finala Sepsi - FCSB 0-1: 

+19 FOTO

Citește și alte știri despre FCSB: 

EXCLUSIV Ce riscă FCSB în urma scandărilor xenofobe la adresa Ungariei » Reacția lui Csaba Asztalos: „Nu-mi pot explica astfel de ieșiri!”

VIDEO SCANDALOS Jucătorii lui FCSB, scandări xenofobe după succesul cu Sepsi: „Ne p***m pe Ungaria voastră! Să-ți dăm la m**e, bozgore!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
steaua.libera
steaua.libera  •  23 Iulie 2020, 17:04

Toata presa si tot fotbalul romanesc se roaga sa vanda Jiji cate un vopsit din asta.. asta e fotbalul la noi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează