LIGA 1  ·  REPLICĂ

Ionuț Stroe, după ultimele declarații ale lui Gică Hagi: „Ne vom vedea față în față!”

Gică Hagi își dorește ca Guvernul României să se implice mai mult în dezvoltarea sportului
Gică Hagi își dorește ca Guvernul României să se implice mai mult în dezvoltarea sportului

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 iunie 2020 16:26

Ionuț Stroe (40 de ani), ministrul Tineretului și Sportului, a declarat că va avea o discuție cu Gică Hagi (55), conducătorul Viitorului, în privința dezvoltării fotbalului românesc.

  • Zilele trecute, Gică Hagi a reluat un discurs devenit deja clasic, cel legat de lipsa investițiilor în sport

„Am avut o discuţie cu Gheorghe Hagi şi a rămas să ne vedem faţă în faţă în perioada următoare pentru a discuta mai în amănunt. Pentru că avem un interes comun: dezvoltarea sportului românesc pe termen lung. Este foarte important ca instituţie să avem alături oamenii din sport deschişi şi dornici să ne pună la dispoziţie expertiza lor. 

Iar Hagi e un model, un model pentru întreaga societate românească. Avem nevoie de expertiza lui. El e unul dintre sportivii de legendă care nu numai că a făcut performanţă, dar el a ales să împărtăşească generaţiilor care au urmat din cunoştinţele acumulate de-a lungul carierei. Ba mai mult, a ales să investească în sport şi a făcut-o cu succes", a spus Stroe, citat de Agerpres.

„Gică Hagi vă garantează că devenim competitivi!”

Hagi s-a declarat încă o dată nemulțumit de modul în care este tratat sportul românesc de către Guvern și propune un plan pentru redresarea lui.

„Primul lucru, cei din sport trebuie să se ducă la Ministrul Sportului. Apoi, de la el de la birou, să se ducă la Guvern, împreună! Tot sportul românesc să fie împreună! E un segment social al României. E o formă de a educa, de a dezvolta, de a descoperi campioni care să muncească pentru România. Acesta este obiectivul, să-i descoperim pe campioni. 

Trebuie ca de de la 7 ani, de la 4 ani, de la 18 ani să se lupte cu cei mai buni. Dacă nu o să facem, o să vedeţi că nu o să meargă. Dacă se face acest lucru, Gică Hagi vă garantează că o să devenim competitivi. În fotbal, cunosc 100%. Dacă facem, ei o să fie mai buni ca noi, aceşti copii de U21 o să fie mai buni ca noi”

„Vin să vă spun lucruri mari pentru că am jucat la nivel mare. Trebuie să muncim pentru România, iar în momentul de față se suferă. Totul pleacă de la crearea bugetelor. Noi, la academii nu primim nimic, nu avem sponsori. Legea sponsorărizăii nu e făcută, a rămas așa din 1992... Multinaționalele nu investesc, am mai zis asta. Dar cine îl ascultă pe Hagi? Eu nu pot face mai mult, că nu-s la conducere, dar am dat exemple clare...”

Gică Hagi

VIDEO Ionuț Stroe vorbește despre revenirea suporterilor pe stadioane

Citește mai multe știri de actualitate:Ea este românca mai bogată chiar şi decât Ţiriac! Fostă Miss România, tânăra are o avere de 3 miliarde de euro
Libertatea
Comentarii (4)
vanbasten_85  •  05 Iunie 2020, 19:52

L-am vazut pe *** cum s-a ocupat de stadionul Dinamo si de echipa de handbal in conflictul cu FRH ul lui Dedu. Pui IT -istul esuat in privat la Sport si ai pretentii sa evoluezi..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Mihai Dinu  •  05 Iunie 2020, 18:32

D-le Hagi, nu ne spui lucruri noi, nu ne spui lucruri ´ mari´ cum pretinzi ci schimbarea unei legi existente dar da, importanta actiunilor private.

ovina20  •  05 Iunie 2020, 18:15

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:00 Fotbal, Premier League
Sheffield Utd - Tottenham
Eurosport
20:30 Fotbal, Serie A
Atalanta - Napoli
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Espanyol
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Baraj Bundesliga
Werder Bremen - Heidenheim
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
22:15 Fotbal, Premier League
Manchester City - Liverpool
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Roma - Udinese
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Getafe
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1