FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FC BOTOȘANI 1-2

Ionuț Vînă, după debutul la CSU Craiova: „Mă simt rău acum, din foarte multe puncte de vedere”

FOTO: Facebook @UCVOficial +10   FOTO
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 21:41 / Actualizat duminica, 01 august 2021 21:43

FC Botoșani a revenit spectaculos după pauză și a câștigat pe „Ion Oblemenco”, 2-1 cu CSU Craiova, și a urcat pe locul 3 în Liga 1. Ionuț Vînă (26 de ani) a fost titular în premieră sub comanda lui Laurențiu Reghecampf.

Ionuț Vînă a fost trimis titular la doar o zi distanță de prezentarea oficială. Mijlocașul adus în Bănie de la FCSB, după un schimb cu Ivan Mamut și Alexandru Burlacu, a evoluat până în minutul 53, fără mari reușite. A văzut și un cartonaș galben, în minutul 11.

Ionuț Vînă, după debutul la CS Universitatea Craiova 

„Eu mă simt rău acum, din foarte multe puncte de vedere. Mai ales că meciul de astăzi nu ne-a ieșit. Am avut o primă repriză cât de cât bună. Nu le-am dat mari șanse să ajungă la poartă. Când am ieșit de la cabine nu am mai fost concentrați. A venit și acel gol, iar asta ne-a cam dereglat. Apoi o fază fixă, iar nu am fost concentrați. 

Chestia e că primim goluri ușor, dar trebuie să mergem înainte. Mister mi-a zis dinainte că o să mă bage. Încă nu am ritm de joc, dar voi munci și îmi voi reveni. E foarte greu. A fost și foarte cald, dar asta nu e o scuză. Am ieșit din Europa, acum avem timp. Trebuie să ne reglăm și să arătăm altfel cu Voluntari”, a declarat Vînă, la Telekom Sport. 

Clasament Liga 1: 

Citește mai multe știri din despre CSU Craiova - FC Botoșani:

A uimit Bănia! Gol din „foarfecă” în CSU Craiova - FC Botoșani

Rotaru mai vinde un fotbalist de la CS Universitatea Craiova! » Nu e nici măcar rezervă cu Botoșani

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează