FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO, MÎINE, ORA 21:00, LIVEVIDEO PE ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Iordănescu: ”Chiar dacă a fost ajutată pe plan intern, Steaua n-a avut nici un fel de avantaj în Europa”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 mai 2009 00:00

Anghel Iordănescu, fostul antrenor al naţionalei, crede că Steaua, chiar dacă a fost ajutată pe plan intern în trecut, performanţele ei pe plan extern nu au cum să fie puse la îndoială.

”Chiar dacă Steaua era avantajată în fotbalul intern, Steaua a cîştigat în 1986 Cupa Campionilor, în 1987 Supercupa Europei şi a mai atins o finală în 1989. Putem spune că Valentin Ceauşescu a ajutat Steaua pe plan intern, dar pe plan extern, nu a avut nici un fel de ajutor”, a spus Anghel Iordănescu la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
senateo
senateo  •  08 Mai 2009, 15:32

ce sa mai spunem ca echipele englezesti erau excluse din CCE, desi inainte de excludere faceau legea ca si acuma. iar Juventus era eliminata de Barcelona.

senateo
senateo  •  08 Mai 2009, 15:21

Ascultati adversarii din 1988 si 1989 : Sparta Praga, Spartak Moscova, IFK, Galatasaray apoi MTK Budapesta, Omonia Nicosia, glasgow Rangers. VEDETI VREUN ADVERSAR DIN : ANGLIA, ITALIA, GERMANIA, SPANIA, FRANTA, OLANDA, PORTUGALIA, adica tarile cu fotbal puternic care castigau CCE? Scuze steaua a jucat cu Milan in 1989 si a reusit o mare performanta, o infrangere la scor de maidan.

senateo
senateo  •  08 Mai 2009, 15:09

Adica steaua nu a fost ajutata de cea mai favorabila tragere la sorti din istorie??? De cel mai mari surprize si forma slaba a favoritelor?????? Pai asculta tabloul stelei: Vejle BK, Honved, Kuusisy Lahti(haha), Anderlecht si in fine o autobaza in fata Barcelonei.. Performanta datorata 60% norocului ,30% intamplarii si 10% lui Duckadam.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează