FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Iordănescu despre conflictul Steaua-CSA: "Sper să nu deranjeze pe nimeni ce urmează să spun"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 februarie 2017 11:56

Generalul în rezervă Anghel Iordănescu (66 ani) a vorbit despre situația tensionată de la clubul alături de care a făcut istorie.

"Tata Puiu" așteaptă decizia Înaltei Curți și spune că Viorel Păunescu este singura persoană care deține adevărul suprem în ceea ce privește problemele existente la Steaua.

"Este o chestiune extrem de delicată, sper să nu deranjeze pe nimeni ce urmează să spun. Eu cred că un singur om cunoaște adevărul, noi ceilalți nu ne putem pronunța. Acel om este Viorel Păunescu.

Cu toții trebuie să așteptăm decizia Înaltei Curți de Casație, apoi vom vedea ce se va întâmpla. 

Steaua rămâne aceeași echipă unică. Fotbalul nu poate rămâne fără Steaua, e cea mai mare echipă din istoria fotbalului românesc și cu toții avem nevoie de ea", a spus Iordănescu, la TV Digi Sport.

Fostul antrenor al Stelei și al echipei naționale militează spre o împăcare între cele două părți. 

"Steaua ar trebui să se întoarcă în Ghencea pentru că echipa are nevoie de o bază de antrenament.

Gigi Becali are nevoie de suporteri, iar fanii Stelei au nevoie de istoria și marca Stelei, de nume și de identitate", a mai spus Iordănescu, conform aceleiași surse.

"Noi, toți oamenii fotbalulului românesc, trebuie să facem tot ce ne stă în putință pentru a readuce oamenii pe stadion" Anghel Iordănescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
observator_federal
observator_federal  •  14 Februarie 2017, 20:04

Tovarasul General Nea Puiu, ca fidel colaborator al lui Gigi in "deturnarea" atator jucatori din circuitul firesc al selectionarii in Nationala, nu poate avea o pozitie obiectiva in privinta conflictului CSA - Gigi Becali. Nu-i de ajuns in ce hal a ajuns FCSB, mai ales acum cand Gigi pare a-si fi pierdut orice control si se contrazice in declaratii si decizii? Incoerenta si gogomaniile patronului ii indeparteaza si pe ultimii sustinatori... Din jena.

1625629787743612
Livrariacasa Berceni  •  14 Februarie 2017, 20:00

Ce asteptari aveti de la Nea Puiu?!Omu e intre ciocan(Oprea) si nicovala(***). E un fel de ion iliescu,adica nu spune niciodata nimic. FORTA STEAUA BUCURESTI 1947. *** la puscarie si *** dezafiliata. DOAMNE AJUTA!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ares123
ares123  •  14 Februarie 2017, 19:13
Postat de catalynn pe 14 Februarie 2017, 15:53

Pt unii Barcelona = Steaua sau *** = Războinicul Luminii. Tu vrei acum sa ne luam dupa toti nebunii?! Du-te si striga Hai Steaua! la meciurile Sportingului daca chiar nu ai simtul ridicolului, nu te oprește nimeni!

Daca ai stii ce mult ma intereseaza aberatiile tale..ale lui nebraska, timm, ortega, sadiku...etc. Voi nu ati exista intr-o societate sanatoasa.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close