FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

VIDEO Iosif Rotariu și-a făcut calculele: „Mi-aș fi dorit doar două echipe în lupta la titlu”

Iosif Rotariu
Iosif Rotariu

Articol de - Publicat joi, 06 aprilie 2023 21:21 / Actualizat joi, 06 aprilie 2023 21:42

Fostul internațional Iosif Rotariu (60 de ani) a comentat lupta la titlu în SuperLiga, dar a vorbit și despre Poli Timișoara, echipă la care activează ca scouter.

Fostul mijlocaș al Stelei consideră că lupta la titlu este echilibrată, dar și-ar fi dorit doar două echipe care să se bată la campionat. „E o luptă interesantă, mai echilibrată ca niciodată. Mi-aș fi dorit doar două echipe care să aibă lot valoros și să se bată la titlu. Doar așa puteam vedea o echipă care să facă față în Liga Campionilor. 

Pe Farul o văd favorită, dacă ne luăm după clasament și joc. Ca tradiție și experiență, CFR stă cel mai bine. FCSB este în căutări, deși are cel mai valoros lot. Dar nu o văd la fel de pregătită ca Farul și CFR în lupta la titlu”, a declarat Iosif Rotariu în această seară.

VIDEO. Iosif Rotariu: „E rușnos ce se întâmplă la Timișoara”

Iosif Rotariu consideră că municipiul Timișoara are nevoie cât mai repede de un stadion nou pentru ca Poli să poată reveni în Liga 1. Bănățenii sunt în play-out-ul Ligii 2, pe ultimul loc în grupa A, direct retrogradabil.

„Zilnic am activitate sportivă, mai ales acum că sunt și la Poli Timișoara, stau pe teren. Fac individualizări, scouting. Toată lumea își dorește ca Timișoara să revină în Liga 1, dar momentan nu avem infrastructură, nu avem stadion. A promis domnul viceprimar Cosmin tabără că în doi ani și jumătate o să avem stadion de 9.000 de locuri. 

Încearcă să îl ademenească pe Gigi Becali: „E mai fotbalist, mai deștept decât Dawa!”
FCSB
Încearcă să îl ademenească pe Gigi Becali: „E mai fotbalist, mai deștept decât Dawa!”

Când va fi gata, vom încerca să ajungem în Liga 1. Timișoara a avut mereu echipă în prima ligă, în anii '80-'90 aveau 40 de mii de oameni pe stadion. E rușinos de se întâmplă, mai ales pentru un municipiu ca Timișoara. În primă fază, cel mai la îndemână este stadionul de 9.000 de locuri. 

Celălalt stadion va fi de 35.000 de locuri, «Dan Păltinișanu». El e în ultima fază de studiu de fezabilitate, se încearcă demolarea lui. Dar acolo va mai dura, pentru că va fi mare, cu multe locuri”, a declarat Iosif Rotariu.

Iosif Rotariu: „Echipa națională nu a fost convingătoare”

Iosif Rotariu a vorbit și despre rezultatele României în primele două meciuri din preliminariile EURO 2024, 2-0 cu Andorra și 2-1 cu Belarus.

„Echipa națională nu a fost convingătoare. Am jucat cu adversari slab cotați, din toate punctele de vedere. Jocul a avut momente bune, și mai puțin bune. Nu pot spune că suntem pe un drum bun, mai avem mult de lucru. Trebuie să vedem următoarele meciuri. Prima șansă o are Elveția, va termina pe primul loc. Noi o să ne batem cu Israel și Kosovo”, a spus Iosif Rotariu.

Iosif Rotariu: „Poli Iași promovează sigur”

„Poli Iași va promova sigur, poate și Oțelul și Dinamo. Dar Iași are cel mai valoros lot, sigur va promova. 

Sigur că va fi un derby Steaua - Dinamo, dar din păcate nu va fi un meci de titlu în Liga 1, așa cum am fost eu obișnuit. Va fi un meci cu stadionul plin, prima șansă o are CSA Steaua”, a mai declarat Iosif Rotariu.

Citește și:

Dică, atac furibund după eliminarea din Cupă: „Era disperat, voia să ne dea Sepsi gol!”
SEPSI - CS MIOVENI 4-1
Dică, atac furibund după eliminarea din Cupă: „Era disperat, voia să ne dea Sepsi gol!”
Revoltă fără precedent în Liga 1 » Arbitrii, Vassaras și CCA declară război TOTAL patronilor! Pe lista vizaților: Becali, Varga, Mititelu, dar și un personaj din conducerea Farului
FRF
Revoltă fără precedent în Liga 1 » Arbitrii, Vassaras și CCA declară război TOTAL patronilor! Pe lista vizaților: Becali, Varga, Mititelu, dar și un personaj din conducerea Farului

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (3)
oumuamua
oumuamua  •  09 Aprilie 2023, 14:31

Ce fumeaza Rotariu??

johny2003
johny2003  •  08 Aprilie 2023, 23:16

Deci treaba e clara, dupa cum spune Iosif. Farul si cu kfr se bat si Faci ce spune Becali, cistiga! Asta ca sa moara Talpanistii de ciuda! )))))

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Aprilie 2023, 22:30

...dar nepotul ?...el nu merita la nationala ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează