FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO EXCLUSIV Iosif Rotariu consideră că roș-albaștrii au renunțat prea ușor la unii jucători: „Rapid și CFR Cluj au loturi superioare FCSB-ului”

Articol de - Publicat luni, 19 februarie 2024 21:30 / Actualizat luni, 19 februarie 2024 21:36

Invitat la ediția specială a GSP Live, dedicată partidei dintre U Cluj și FCSB, Iosif Rotariu (61 ani), cvintuplu campion al României, a analizat situația lotului roș-albaștrilor, concluziile acestuia nefiind încurajatoare pentru fanii echipei. 

În contextul numeroșilor indisponibili din tabăra FCSB-ului și a unui prim 11 inedit trimis în teren pe Cluj Arena, fostul internațional consideră că subțirimea lotului vicecampioanei le va dăuna pe final de sezon. Întrebat de moderatorul Alberto Boțoghină dacă FCSB are un lot suficient de mare pentru a se lupta la titlu, Rotariu a tras mai multe semnale de alarmă.

Gică Hagi, nemulțumit după Sepsi - Farul: „Să fim sinceri...”
Sepsi - Farul
Gică Hagi, nemulțumit după Sepsi - Farul: „Să fim sinceri...”

VIDEO Iosif Rotariu critică plecarea unor jucători de la FCSB: „Nu vor face față”

FCSB a început partida cu ardelenii cu Darius Olaru în centrul ofensivei și Ovidiu Popescu, poziții pe care cei doi nu sunt obișnuiți să le ocupe în teren, suplinind lipsa unui vârf veritabil și a celor trei fundași centrali indisponibili: Dawa, Haruț și Vlad Chiricheș.

„Din punct de vedere al lotului, Rapid și CFR Cluj sunt peste FCSB. Dacă li se mai accidentează un jucător de bază, vor avea mari probleme. Va veni play-offul, unde vor avea meciuri directe cu echipele contracandidate, unde orice accidentare poate face diferența”, a spus Rotariu la GSP Live.

„FCSB s-a grăbit”

Cred că s-au grăbit cu mulți jucători, inclusiv cu nepotul meu sau cu Andrea Compagno. Într-un campionat atât de lung, ai nevoie de mai mulți jucători, câte doi pe același post pentru a avea un lot echilibrat valoric”, a completat fostul internațional.

Play-offul bate la ușă, Rapid așteaptă la pândă

„Le va fi foarte greu în play-off. Jucătorii de pe bancă, cei veniți din propria academie sunt jucători de perspectivă, cei mai buni din România la nivelul lor de vârstă, dar este dificil să îi introduci într-un meci cu miză pentru campionat. Îmi este greu că vor face față”, a spus Iosif Rotariu.

Urmărește ediția de GSP Live premergătoare U Cluj - FCSB: 

Citește și alte știri de actualitate: 

MM Stoica, anunț horror pentru FCSB: „Lipsește 6 luni”
FCSB
MM Stoica, anunț horror pentru FCSB: „Lipsește 6 luni”
A „dispărut” de la Rapid » Bergodi nu-l mai bagă în seamă: ZERO minute în 2024
RAPID
A „dispărut” de la Rapid » Bergodi nu-l mai bagă în seamă: ZERO minute în 2024

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Beto1
Beto1  •  19 Februarie 2024, 21:48

Bravo....insfârșit un cunoscători.....Rapid campioană!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează