Articol de - Publicat duminica, 05 noiembrie 2023 20:10 / Actualizat luni, 06 noiembrie 2023 02:58

Gheorghe Hagi, antrenorul campioanei Farul, și-a criticat dur echipa la finalul meciului cu FC Botoșani, încheiat 1-1. „Marinarii” n-au putut învinge nici „lanterna roșie” a Superligii, iar managerul constănțenilor a avut un discurs aprig.

Dobrogenii au fost egalați în ultimele minute de codașa FC Botoșani, situație care l-a deranjat peste măsură pe Hagi, mai ales că golul oaspeților a „picat” în urma unei faze fixe. Antrenorul Farului n-a menajat pe nimeni la final.

Hagi a amuțit! „Lanterna” FC Botoșani a dat lovitura pe terenul Farului în minutul 89
FARUL - BOTOȘANI
Hagi a amuțit! „Lanterna” FC Botoșani a dat lovitura pe terenul Farului în minutul 89

Gică Hagi și-a criticat public echipa: „Iresponsabilitate! Cei care au intrat au fost zero!”

„Nu suntem limpezi, nu suntem concreți, nu suntem responsabili, așa cum eram anul trecut. Când ai 1-0, trebuie să știi să gestionezi!

Din păcate, jucătorii care au intrat au făcut-o foarte slab. Nu poate fi lipsă de concentrare, e iresponsabilitate. Nu mai sunt responsabili. Cei care au intrat au fost zero. 

Să iei gol la fază fixă? Aveam jucători acolo, toți aveau înălțime... Am cedat inițiativa, nu știu de ce. După ce am marcat, nu mai reușeam să facem două pase. Să nu reușești să mai pasezi, să nu ieși la joc?! Le-am spus și lor la vestiar, e lipsă de responsabilitate!”, a răbufnit Hagi. 

Hagi: „Louis Munteanu e puțin precipitat. Trebuie să găsesc explicații, nu știu ce se întâmplă”

Tehnicianul și-a continuat analiza aspră și a recunoscut la rândul său că atacantul Louis Munteanu trece printr-un moment modest: 

„Trebuie să găsesc explicații, nu știu ce se întâmplă. Am și nouă jucători accidentați... Dar toată lumea de la Constanța s-a obișnuit acum să câștigăm. Însă nu suntem un club care să aspire la lucruri... Am jucat cu o echipă care are același buget, poate chiar plătesc mai bine decât noi. 

Eu n-am ridicat niciun standard, echipa a făcut-o! Acum, mai jucăm doar din când în când. O dată așa, o dată așa. Nu mai avem nici șansă. Cei care vin de pe bancă trebuie să aducă ceva în plus. 

Pe Louis Munteanu încercăm să- punem la punct, trebuie să fie liniștit. Dar realitatea e cea care e, nu putem s-o omitem. E puțin precipitat, i-am spus că trebuie să iasă din pasa aceasta.

Nu suntem mulțumiți! Ne gândeam la mai mult, speram că putem face mai mult. Ultimele trei meciuri de acasă au fost trei egaluri. Iar anul trecut jucam altceva acasă”, a declarat Hagi, la microfonul Digi Sport. 

Am avertizat în vară că urmează niște luni diferite de tot ce știa Farul. Am avut multe meciuri și am ajuns să avem acum nouă jucători accidentați.

- Gheorghe Hagi, antrenor Farul

VIDEO Gică Hagi: „Nu mi-am dorit o echipă de fotbal, ci doar o Academie care să-mi poarte numele!”

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO „Hagi a dat-o în nori” » Reacții în Spania despre cum a ratat Ianis de la punctul cu var

VIDEO Hagi a amuțit! „Lanterna” FC Botoșani a dat lovitura pe terenul Farului în minutul 89

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping