FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 2-0

Ironia lui Basarab Panduru după CFR Cluj - FCU Craiova: „Nu are cum să vină acum. E prea cald unde e”

Articol de - Publicat luni, 02 octombrie 2023 09:25 / Actualizat luni, 02 octombrie 2023 10:34

După CFR Cluj - FCU Craiova 2-0, Basarab Panduru a avut un mesaj ironic la adresa echipei lui Adrian Mititelu, antrenată în prezent de Paul Răducan (55 de ani) și Florin Drăgan (43 de ani). 

Întrebat dacă crede că rezultatele proaste din ultimele etape sunt cauzate de lipsa unui antrenor, analistul TV a avut o replică amuzantă, făcând referire la o posibilă revenire a lui Nicolo Napoli.

Scene comice la Cluj » Antrenorii lui FCU Craiova se plângeau simultan în direct: „Totul parcă a fost împotriva noastră!”
CFR CLUJ - FCU CRAIOVA 2-0
Scene comice la Cluj » Antrenorii lui FCU Craiova se plângeau simultan în direct: „Totul parcă a fost împotriva noastră!”

Ironia lui Basarab Panduru după CFR Cluj - FCU Craiova

 „Mă uitam în timpul meciului să văd ce temperatură e la Cesenatico (n.r- oraș în Italia). Erau 26 de grade. Nu are cum să vină Nicolo Napoli acum. E prea cald acolo. Seara sunt 16 grade, ziua sunt 25 de grade. 

Cred că mai stă vreo lună și ceva și după vine. În decembrie vine. E perfect acolo, nu ai cum să-l iei. Și seara e cald acolo. E totul liniștit. Nu ai cum să pleci. La noi parcă deja a început să bată vântul, nici să faci o baie în mare. Acolo poți. Dar pe la 1 decembrie e momentul să activezi venirea lui”, a comentat Basarab Panduru la OrangeSport. 

Nicolo Napoli (61 de ani) e liber de contract din iunie. Atunci a plecat de la FCU Craiova, echipă la care a avut 9 mandate. 

Am dat mare atenție acestui joc și nu am crezut că nu obținem mai mult. Am primit două goluri în prima repriză, nu am reușit să marcăm. Aveam nevoie de un gol ca să prindem puțină personalitate, puțin tupeu în joc. Nu am reușit însă să marcăm și am pierdut cele 3 puncte. Asta ne doare, că nu am reușit să marcăm. Am avut 4-5 șuturi la poartă, pe poartă, dar toate au fost reținute de portar. Totul parcă a fost împotriva noastră azi.

- Paul Răducan, antrenor FCU Craiova

VIDEO Gabi Enache a sintetizat conflictul cu Adrian Mititelu și FCU Craiova: „A vrut doar să-mi cauzeze probleme”

Citește și:

Un titular de la CFR l-a impresionat pe MM Stoica: „Chiar e foarte bun”

Un titular de la CFR l-a impresionat pe MM Stoica: „Chiar e foarte bun”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează