FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Dinamoviștii au cerut anularea suspendării lui Isma Lopez, pentru eliminarea din FCSB - Dinamo 3-2! Decizia a venit astăzi

Comisia de Disciplină a FRF nu a anulat suspendarea fundașul stânga Isma Lopez (30 de ani), pentru eliminarea din derby-ul FCSB - Dinamo 3-2. +2   FOTO
Comisia de Disciplină a FRF nu a anulat suspendarea fundașul stânga Isma Lopez (30 de ani), pentru eliminarea din derby-ul FCSB - Dinamo 3-2.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 17:53 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 18:09

Comisia de Disciplină a FRF nu a anulat suspendarea fundașul stânga Isma Lopez (30 de ani), pentru eliminarea din derby-ul FCSB - Dinamo 3-2. 

În minutul 75 al partidei dintre FCSB și Dinamo, la scorul de 2-2, Isma Lopez  a fost eliminat pentru un presupus fault comis asupra lui Dennis Man. Experții în arbitraj au căzut de acord că decizia lui Radu Petrescu a fost una greșită, așa că oamenii din conducerea „câinilor” au încercat să anuleze suspendare. Nu au reușit, iar fundașul stânga nu va evolua în meciul cu Craiova, din runda următoare.

Aceeași Comisie de Disciplină a decis ca Alexandru Răuță, eliminat în prelungiri pentru un cot în figura unui adversar, să fie suspendar 3 etape și să plătească o penalitate sportivă în valoare de 3.500 de lei. 

Paul Iacob a scăpat de suspendare

În meciul dintre FC Botoșani și Chindia (scor 0-2), Paul Iacob (24 de ani), fundașul central al oaspeților, a văzut eronat cartonașul roșu din partea arbitrului Iulian Călin (33 de ani). Comisia de disciplină a recunoscut eroarea gravă comisă de Iulian Călin și a anulat suspendarea. 

VIDEO. Adrian Porumboiu, despre eliminarea lui Isma Lopez

Citește și alte știri despre FCSB și Dinamo: 

EXCLUSIV Pablo Cortacero a anunțat noul manager general de la Dinamo: e român și se va ocupa de relația cu FRF și LPF

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (140)
blackknight
blackknight  •  08 Octombrie 2020, 18:02

PS: interesant cum in alte cazuri se poate anula suspendarea! e clar frf are ceva cu dinamo!

blackknight
blackknight  •  08 Octombrie 2020, 18:01

ce magarie marca frf... deci un cartonas rosu TOTAL aiurea si in loc sa se suspende arbitru, ramane suspendat jucatorul frf ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1379808958711398
Cornel Cantona  •  08 Octombrie 2020, 10:48

Două faze în care este clar că arbitrul a greșit flagrant. care este raționamentul ca deciziile luate de comisie să fie diferite? Dacă admiți că nu a fost penalty, cum justifici suspendarea jucătorului care a luat un cartonaș roșu pentru o faptă care nu există? Înțeleg, rezultatul nu se schimbă, dar de ce să persiști în prostie? Baga dracu” capul între urechi și repară din tâmpenia făcută de domn arbitru!

Vezi toate comentariile (140)
Comentează