FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Pablo Cortacero a anunțat noul manager general de la Dinamo: e român și se va ocupa de relația cu FRF și LPF

Pablo Cortacero a anunțat că Ioan Mărginean va fi noul manager general al lui Dinamo.
Pablo Cortacero a anunțat că Ioan Mărginean va fi noul manager general al lui Dinamo.

Articol de - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 17:01 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 17:40

Pablo Cortacero a anunțat că Ioan Mărginean va fi noul manager general al lui Dinamo. 

Era doar o chestiune de zile până când Ioan Mărginean devenea oficial membru al conducerii lui Dinamo. Fostul conducător de la Gaz Metan Mediaș a fost aproape de echipă în ultima perioadă, a participat la majoritatea deciziilor importante. 

Acesta a fost anunțat de Pablo Cortacero ca devine manager general și că se va ocupa de relația cu FRF și LPF. Va mai avea o misiune, aceea de a strânge legendele lui Dinamo în jurul actualului proiect. 

EXCLUSIV Pablo Cortacero a anunțat noul manager general de la Dinamo: e român și se va ocupa de relația cu FRF și LPF
Ioan Mărginean și Gigi Mulțescu

Pablo Cortacero, blocat în Spania

Noul șef de la Dinamo are mult de lucru, dar nu poate ajunge în România din cauza exploziei de cazui de coronavirus din țară, dar și din Spania. Cortacero i-a delegat astfel pe Alex Couto și pe Rufo Collado să negocieze cu Ion Crăciunescu, omul dorit de suporteri să apere clubul împotriva arbitrajelor potrivnice. 

Crăciunescu a confirmat discuțiile, dar nu a dat încă un răspuns categoric. Așteaptă să primească „undă verde” din partea conducerii postului TV Digi Sport, acolo unde lucrează ca analist. 

Remote work la Dinamo

Conducerea lui Dinamo lucrează în acest moment de acasă. Birourile au fost mutate de la RIN, hotelul fostului patron Ionuț Negoiță, și se așteaptă echiparea noului sediu, unul apropiat de arena din Ștefan cel Mare. Noul sediu al „câinilor” va fi pe Calea Dorobanților.

VIDEO. Cosmin Moți despre o eventuală revenire la Dinamo: „Nu vreau să mă întorc și să joc cu numele”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIDEO EXCLUSIV Șefii spanioli de la Dinamo, luați la rost: „De ce au luat echipa? Pentru pariuri?! Datoriile sunt foarte mari. Am văzut actele”

OFICIAL Încă un transfer la Dinamo! „Câinii” au adus concurent pentru Adam Nemec

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  08 Octombrie 2020, 08:38
Postat de doardinamo1948 pe 08 Octombrie 2020, 00:34

Ferească Dumnezeu, nea Ioan Mărginean nici nu știe sa vorbească! L-am auzit la Digi și omu e confuz tare, vroia și el sa spună ceva dar nimic coerent! Potoliți-vă cu asta ca ne facem de rahat, aduceți-l pe Dănciulescu înapoi și Dați-i mâna liberă și ajutor.

Bre. Asta nu e adus sa stea pe sticla toata ziua buna ziua sa iti placa tie in mod special. Ii cunoaste pe AIA de la frf si liga

Vezi toate comentariile (9)
Comentează