FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGARE

Incredibil: cum a fost premiat Istvan Kovacs de CCA la 3 zile după prestația horror din CFR Cluj - Petrolul » Îi arbitrează pe Neymar, Stanciu și Contra!

Istvan Kovacs // foto: Imago Images
Istvan Kovacs // foto: Imago Images

Articol de , - Publicat joi, 21 septembrie 2023 18:36 / Actualizat joi, 21 septembrie 2023 19:21

Luni seara, Istvan Kovacs (39 de ani) a avut o prestație de coșmar în meciul din SuperLigă dintre CFR Cluj și Petrolul, scor 1-0, în care le-a refuzat oaspeților două penalty-uri. În aceste momente, la 3 zile distanță, arbitrează duelul dintre Damac și Al Hilal, în campionatul Arabiei Saudite.

Scenariul de care se temea Claudiu Tudor, președintele Petrolului, a devenit realitate. Deși a făcut praf meciul dintre ploieșteni și CFR Cluj, Kovacs continuă să activeze fără probleme.

„Centralul” din Carei a fost trimis de CCA în campionatul miliardelor, în Arabia Saudită, la meciul dintre Damac și Al Hilal.

Întrebări publice pentru Kyros Vassaras » Cinci dileme la care șeful CCA e obligat să răspundă după scandalul din arbitraj
ARBITRAJ
Întrebări publice pentru Kyros Vassaras » Cinci dileme la care șeful CCA e obligat să răspundă după scandalul din arbitraj

La 3 zile după prestația horror din CFR Cluj - Petrolul, Istvan Kovacs îi arbitrează pe Neymar, Stanciu și Contra

Duelul se desfășoară în aceste momente, cu ora de start 18:00, și îi pune față în față pe românii Cosmin Contra și Nicolae Stanciu cu vedete precum Neymar, Malcom, Milinkovic-Savic, Mitrovic, Bono și Koulibaly.

Marți dimineața, la câteva ore după CFR Cluj - Petrolul, Claudiu Tudor, președintele clubului din Ploiești, cerea ca Istvan Kovacs să fie suspendat cel puțin două luni. Și se temea ca acesta să nu cumva să fie delegat în Arabia Saudită, unde baremul pentru arbitraj este net superior celui din SuperLigă, 5.000 de euro pe meci!

„Nu mai ai voie să-l delegi la meciuri când se întâmplă așa ceva! Două luni, poate până la Crăciun, ar trebui să stea liniștit. Cum să-l trimiți în Arabia, să câștige mai mulți bani acolo? Păi să ne trimită și pe noi să jucăm în Arabia Saudită”, spunea Claudiu Tudor la GSP Live.

Citește și:

Mai are un meci » Antrenorul din Liga 1 care va fi demis dacă echipa sa nu învinge în această etapă

MM Stoica a ascultat înregistrarea dialogului Kovacs - Mladinovici și a fost frapat de un pasaj: „«Camo, Camo» sau «Dispari»? Ce e asta?”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (25)
arbitru_rosu
arbitru_rosu  •  26 Septembrie 2023, 20:20
Postat de viforul pe 21 Septembrie 2023, 22:38

Când ai văzut ultimul arbitraj corect? Când ai văzut ultima suspendare a unui arbitru? Pardon, ar fi trebuit să întreb dacă ai văzut vreodată? Normal ca sunt oameni supuși greșelilor, însă de aceea avem VAR, de aceea trebuie lăudați sau suspendați când e cazul. Pai dacă te uiți de 30 de ori din 20 de unghiuri la o fază și nu vezi atunci meriți să fii suspendat. Poate a doua oară vezi mai bine. Dar dacă nimic nu se întâmplă apare situația din epoca comunistă cu timpul trece leafa merge. Nu-i așa ?

Asa este, nu a fost niciodata un arbitraj corect, toate sunt gresite. De multe ori e greu chiar si la reluare sa interpretezi o faza bazat pe regulament. Citeste si tu regulile de fotbal, e un manual f mic; apoi interpretarile legilor care este f vast. Daca chiar crezi ca le stii pe toate, apuca-te de arbitraj in Romania si o sa vezi cum este. Apropo, arbitrii sunt sanctionati tot timpul dar asta nu se face public. Nu e usor sa arbitrezi cu toata presiunea pe tine si in final, sa stii ca nu se merita sa arbitrezi, banii primiti nu acopera stresul acumulat.

Gerson
Gerson  •  22 Septembrie 2023, 08:08

A fost invitat de federatia saudita! Asta pentru cultura generala a pseudo jurnalistului! Nenorocirea este ca au fost delegați Barsan si Coltescu!Dar să vedeți când va aparea pe firmament Petrescu!

VanBasten
VanBasten  •  22 Septembrie 2023, 02:55
Postat de demostene1 pe 21 Septembrie 2023, 19:38

e comic cum gsp deja a uitat de coltescu. s-au scris doua articole despre greseala lui uriasa pro 10sb, dar atat. acum toate articolele sunt despre kovacs. gsp nici macar nu mai incearca sa ascunda ca e subiectiva. foarte patetic

Corect!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează