FOTBAL  »  Superliga  »  DELEGARE

Istvan Kovacs, premiat de Vassaras » Lipsește din Liga 1, dar merge la un meci de 5.000 de euro

În etapa din acest weekend, cel mai bun arbitru al României nu va avea niciun meci în Liga 1. Istvan Kovacs (37 de ani) a fost recompensat de Kyros Vassaras cu o delegare la un meci în campionatul Arabiei Saudite.
În etapa din acest weekend, cel mai bun arbitru al României nu va avea niciun meci în Liga 1. Istvan Kovacs (37 de ani) a fost recompensat de Kyros Vassaras cu o delegare la un meci în campionatul Arabiei Saudite.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2022 21:01 / Actualizat miercuri, 11 mai 2022 21:32

În etapa din acest weekend, cel mai bun arbitru al României nu va avea niciun meci în Liga 1 în acest sezon. Istvan Kovacs (37 de ani) a fost recompensat de Kyros Vassaras cu o delegare la un meci în campionatul Arabiei Saudite. 

„Centralul" care a oficiat la CSU Craiova - FCSB 0-1, meci în care n-a dictat două penalty-uri în favoarea oaspeților, a plecat ieri la Riad, iar joi va conduce unul dintre meciurile din întrecerea unde pe primul loc, cu șanse mari de a câștiga titlul, se află Al Ittihad, formație pregătită de Cosmin Contra. 

Lovitură teribilă pentru Farul Constanța! Nu a primit licența pentru cupele europene. Gică Popescu: „Mergem la TAS!”
FARUL
Lovitură teribilă pentru Farul Constanța! Nu a primit licența pentru cupele europene. Gică Popescu: „Mergem la TAS!”

Pentru un meci în Arabia Saudită, baremul cu care Kovacs se va alege e de 5.000 de euro, de aproape 5 ori mai mare decât suma pentru o partidă arbitrată în Liga 1.

Istvan Kovacs, delegat la finala Conference League

Federația Română de Fotbal a anunțat azi că centralul român, care a impresionat la turul semifinalei Champions League, Manchester City – Real Madrid, va conduce ultimul act din a treia competiție europeană intercluburi.

Programată pe 25 mai, pe arena Kombëtare din Tirana, Albania, finala Conference League se va disputa între AS Roma (Italia) și Feyenoord (Țările de Jos). Kovacs va fi ajutat de arbitrii asistenți Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, de al patrulea oficial Sandro Schärer, din Elveția. În camera VAR vor fi nemții Marco Fritz, Christian Dingert și Bastian Dankert.

În acest sezon, Kovacs a condus 10 partide europene și are toate șansele să se numere printre centrali care vor arbitra la Campionatul Mondial din Qatar.

VIDEO Ioan Igna, despre cum a forțat debutul lui Istvan Kovacs: „Mi-am dat seama că am în față un mare talent!”

Citește și alte știri din Liga 1:

VIDEO Cum au reacționat legendele lui Dinamo după anunțului construirii noului stadion: „O să-mi fie dor de această arenă”

Un arbitru care nu e pe lista FIFA, printre favoriți să conducă derby-ul de titlu FCSB - CFR! Istvan Kovacs nu e disponibil, după ce a fost delegat la o finală europeană

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
anticenzuralasport
anticenzuralasport  •  11 Mai 2022, 21:57

Kovacs cică este premiat de FRF !! După ce GSP spune că acest arbitru nu a acordat două penaltyuri !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close