FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - PETROLUL

FOTO Istvan Kovacs a comis-o grav în Gruia » Două penalty-uri neacordate pentru Petrolul în meciul cu CFR Cluj

Faultul comis de Arlind Ajeti în CFR Cluj - Petrolul.
Foto: Captură Digi Sport +7   FOTO
Faultul comis de Arlind Ajeti în CFR Cluj - Petrolul. Foto: Captură Digi Sport

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 23:03 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 23:34

Minutul 32 al partidei dintre CFR Cluj și Petrolul Ploiești a avut în prim plan o fază controversată, în urma căreia prahovenii au cerut lovitură de la 11 metri. 

Portarul Răzvan Sava l-a împiedicat pe Alexandr Musi să joace mingea, lovindu-l cu piciorul, dar Istvan Kovacs a rămas impasibil.

Mihai Rotaru, criticat din interior după plecarea lui Reghecampf: „Patronii din România sunt extrem de conflictuali”
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru, criticat din interior după plecarea lui Reghecampf: „Patronii din România sunt extrem de conflictuali”

FOTO. Petrolul a cerut penalty în prima repriză a meciului cu CFR Cluj

Foto: Captură Orange Sport
Foto: Captură Orange Sport
Foto: Captură Orange Sport
Foto: Captură Orange Sport
Foto: Captură Orange Sport
+3 FOTO

Mingea a fost reluată cu capul, de la 13 metri, de Bart Meijers, fundașul central olandez al ploieștenilor. Balonul a fost respins în lateral de Răzvan Sava, portarul celor de la CFR Cluj

În a doua jumătate a primei reprize a partidei din Gruia a avut loc o fază controversată în careul celor de la CFR Cluj. Căpitanul „lupilor galbeni”, Valentin Țicu, a centrat din lovitură de la colțul terenului. 

Imediat după aceea, goalkpeer-ul oaspeților a avut un atac imprudent asupra lui Alexandru Musi, mijlocașul împrumutat de Petrolul de la FCSB. „Centralul ” partidei, Istvan Kovacs, nu a dictat însă lovitură de la 11 metri. Nici din camera VAR, acolo unde se află Horia Mladinovici, nu a venit vreo intervenție. 

FOTO. Petrolul a solicitat penalty și în a doua parte a meciului cu CFR Cluj

Prahovenii au cerut penalty și în a doua repriză, în minutul 48. Același Valentin Țicu a centrat din corner, iar Paul Papp a reluat cu capul de la 11 metri. Balonul a ajuns la Pedro Justiniano, fundașul dreapta al ploieștenilor, care i-a luat fața lui Arlind Ajeti, unul dintre stoperii clujenilor. 

Foto: Captură Digi Sport
Foto: Captură Orange Sport
Foto: Captură Orange Sport
Foto: Captură Orange Sport
Foto: Captură Orange Sport
+3 FOTO

În acel moment, albanezul din defensiva lui CFR Cluj a intrat prin alunecare la fotbalistul Petrolului, călcându-l clar cu crampoanele pe glezna dreaptă. Nici de această dată arbitrul Istvan Kovacs și cel din camera VAR, Horia Mladinovici, nu au avut vreo reacție, lăsând jocul să continue. 

Citește și: 

Ion Crăciunescu a dat verdictul la faza penalty-ului primit de FCSB la Ovidiu: „Un lucru este cert”

Olimpiu Moruțan, în mare formă! A înscris primul gol în tricoul noii echipe

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (69)
marioradu.
marioradu.  •  19 Septembrie 2023, 18:53

Meci bun al Petrolului, arbitraj slab ca intodeauna -ostil Petrolului. Irelevant daca CFR a jucat slab. Una peste alta un gol norocos al CFR-ului si viciere clara de rezultat.

iancu_constantin
iancu_constantin  •  19 Septembrie 2023, 15:45

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lefter_popescu
lefter_popescu  •  19 Septembrie 2023, 15:15
Postat de validinamovistul pe 19 Septembrie 2023, 14:10

Ceva scârțâie! La scorul de 1-0 pentru Poli Iași în meciul cu U Craiova, Istvan nu a judecat la fel faza cum zici. Mai întâi Bairam la faultat pe Roman, acesta s-a aparat cu bratul fiind cu un cap mai mic decât jucătorul craiovean, și Istvan a dat roșu la Roman, rupând practic echilibrul jocului, iar meciul s-a încheiat cu 4-1 pentru U Craiova!!!!. Poli Iași este și nou promovată și se discuta aseară la Digi că va retrograda! Ce părere ai?! Care este "corectul" Istvan?

Amice, îmi pare rău, nu am văzut meciul ca sa-mi pot exprima opinia. Sper ca a fost precum spui tu ...si mai sper ca Poli Iași sa nu retrogradeze.

Vezi toate comentariile (69)
Comentează