FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mihai Rotaru, criticat din interior după plecarea lui Reghecampf: „Patronii din România sunt extrem de conflictuali”

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 22:16 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 22:37

Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a comentat plecarea lui Laurențiu Reghecampf de la echipa condusă de Mihai Rotaru.

Badea l-a felicitat pe Reghecampf pentru faptul că și-a inclus o clauză în contract, apoi a descris patronii din România drept „confictuali și imprevizibili”, în categoria aceasta intrând și Mihai Rotaru.

A ieșit în față după plecarea lui Reghecampf de la Craiova: „E un nimic! Aici aș vrea să fac unele comentarii”
CSU CRAIOVA
A ieșit în față după plecarea lui Reghecampf de la Craiova: „E un nimic! Aici aș vrea să fac unele comentarii”

Formația la care va ajunge Laurențiu Reghecampf este Al Riyadh, nou promovată în Arabia Saudită, după ce clauza de 300.000 de euro din contractul cu Universitatea Craiova i-a fost achitată.

Pavel Badea: „Patronii din România sunt extrem de conflictuali, de imprevizibili, iar Mihai Rotaru nu face notă discordantă”

„Având în vedere faptul că este clauză contractuală și că ea poate fi plătită, nu putem să îi imputăm nimic lui Reghecampf. Gândiți-vă că Neagoe a făcut același lucru cu Universitatea Cluj și nu le-a convenit celor de la Cluj, însă exista un contract. Același lucru se întâmplă și cu noi acum. 

Dacă este să plece și are acea clauză stipulată și i se plătește rezilierea, la revedere, nu putem spune nimic. Însă e o pierdere importantă pentru noi. Este un antrenor cu experiență, care a reușit să se impună în fața grupului și va fi foarte greu de găsit un alt antrenor în această perioadă scurt de timp pentru a îndeplini toate condițiile pentru un club ca Universitatea Craiova.

Eu cred că și-a întocmit un contract foarte bun, cred că și-a luat anumite doze de precauție în contractul pe care l-a întocmit Reghecampf pentru a avea posibilitatea să fie acoperit pe orice situație se poate ivi în relație cu patronii din România. 

Știm foarte bine că patronii din România sunt extrem de conflictuali, extrem de imprevizibili, iar Mihai Rotaru nu face notă discordantă față de ceilalți”, a declarat Pavel Badea, potrivit Prosport.

Mihai Rotaru, criticat din interior după plecarea lui Reghecampf: „Patronii din România sunt extrem de conflictuali”
Pavel Badea / Captură GSP Live

Citește și:

Prima reacție dinspre FCSB, după ce Reghecampf a fost ofertat din Arabia Saudită: „Orice antrenor rupea ușa”
ANTRENOR
Prima reacție dinspre FCSB, după ce Reghecampf a fost ofertat din Arabia Saudită: „Orice antrenor rupea ușa”
Propunerea surpriză a lui Sorin Cârțu pentru banca Universității Craiova: „Poate nu e ghinionist”
CSU CRAIOVA
Propunerea surpriză a lui Sorin Cârțu pentru banca Universității Craiova: „Poate nu e ghinionist”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
craiovamaxima
craiovamaxima  •  20 Septembrie 2023, 08:54

Ti-a luat cam mult timp, Badita, s-o spui...

dandana
dandana  •  19 Septembrie 2023, 08:49

Eu tot spun căci cu acest om Craiova nu are viață. Ne plângem că pleacă, da ***. Ducă-se unde a nins și a prins. Bai nu poți cere oamenilor performanțe din nimic, asa sunt la Craiova. Probabil a fost un conflict acolo de a plecat Reghe. Sigur dacă era bine nu pleca, doar ca omul a fost deștept și a înțeles ca anul asta Craiova este prea slabă cu Bairam di Markovici care au trecut 4 ani și ei au scăzut, nu au crescut la performanțe. Cei mai mari dușmani ai Craiovei sunt Rotaru și Mititelu oameni buni. Ăștia foi vor distruge Craiova din nou. Cineva trebuie sa intervină în situația asta, să lăsăm legea și politicul sa facă o stea, o Craiova și un Dinamo. Ma uit ca sunt echipe duplicate peste tot, chiar Panduri, Timișoara și multe altele. Asta nu este fotbal, iar patroni ar trebui ajutați cu ceva o perioadă ca fotbalul să crească. Iar patroni care nu au de gând să investească sa nu mai aibe ce căuta în fotbal

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ipsilante
ipsilante  •  19 Septembrie 2023, 08:42

Badita stie ce spune. Stiinta avea nevoie de stabilitate, dupa antrenori schimbati succesiv, in ultimul timp. Reghe incepuse sa realizeze o atmosfera in lot, benefica performantei. S-a ales praful iar, si de sezonul asta, si de promisiunile patronului care devin un fel de ceata mincinoasa in care ne baga, an de an, cu aceeasi aroganta. Daca nu va aduce antrenor strain, cu rezultate, si va alege o solutie calduta-ieftina pentru el, va trebui sa ingropam si acest sezon, in groapa uitarii, asa cum ne-am obisnuit deja. Lipsa de profesionalism in conducerea clubului este atat de scandaloasa incat nici iluzii de mai bine, nu mai poti sa-ti faci. Sunt DECEPTIONAT!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează