FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

A ieșit în față după plecarea lui Reghecampf de la Craiova: „E un nimic! Aici aș vrea să fac unele comentarii”

Laurențiu Reghecampf pleacă din Bănie la nici două luni de la instalare / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)
Laurențiu Reghecampf pleacă din Bănie la nici două luni de la instalare / Sursă foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat luni, 18 septembrie 2023 21:38 / Actualizat luni, 18 septembrie 2023 22:07

Sorin Cârțu, fostul președinte al Universității Craiova, a comentat pe larg pe marginea plecării inopinate a lui Laurențiu Reghecampf din Bănie. Legenda juveților a insistat să pună pe tapet un detaliu care-l nedumerește, și anume clauza de reziliere de 300.000 de euro pe care Rotaru i-o setase tehnicianului în contract. 

În opinia lui Cârțu, prețul „dezlegării”, 300.000 de euro, e unul mult prea mic în comparație cu „pagubele” pe care plecarea lui Reghecampf în plin sezon le produce la Universitatea. Fost antrenor și oficial la clubul lui Rotaru, el consideră că finanțatorul Craiovei ar fi trebuit să impună în contract o clauză mult mai consistentă. 

Mie 300.000 de euro mi se pare un nimic. E o clauză în oglindă, înțeleg... Dar eu de situația asta m-aș lega, aici aș vrea să fac unele comentarii”, a punctat „Sorinaccio”, la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport. 

A ieșit în față după plecarea lui Reghecampf de la Craiova: „E un nimic! Aici aș vrea să fac unele comentarii”
Sorin Cârțu a vorbit despre plecarea lui Reghecampf

Pe Cârțu îl satisfăcuse ultima evoluție a Craiovei lui Reghe

Cârțu a continuat prin a lăuda versiunea pe care a văzut-o la Universitatea în victoria cu Sepsi:

„Am văzut că lumea era mulțumită, iar mie mi-a plăcut cum a arătat echipa în partida cu Sepsi. Mi-a plăcut și cum au arătat în inferioritate, în acel 4-4-1, mi-a plăcut unitatea de grup, devotamentul, sprijinul între jucători. A fost aproape de acel spirit al Craiovei”, a mai spus Cârțu. 

Într-o altă intervenție, legenda Craiovei propusese un comeback al lui Eugen Neagoe pe banca oltenilor

Laurențiu Reghecampf pleacă din Bănie

Numit la Craiova pe 26 iulie, Reghe urmează să plece după doar 7 meciuri, conform Fanatik. El va pune capăt celui de-al doilea mandat pe banca oltenilor și va merge să antreneze din nou în Arabia Saudită, unde a mai antrenat două echipe: Al Hilal și Al Ahli.

Sursele Gazetei Sporturilor dezvăluie că formația la care va ajunge Laurențiu Reghecampf este Al Riyadh, formație nou-promovată în prima ligă saudită, locul 16 în clasamentul la zi din Saudi Pro League.

„Am fost luați prin surprindere de această decizie! Așteptăm să fie achitată clauza și Reghecampf va putea pleca. Nu putem ține un om legat cu lanțul dacă-și dorește să plece, și mai ales, dacă cineva achită clauza”, au declarat pentru GSP.ro surse din cadrul clubului.

Încă un mandat pentru Reghecampf în Arabia Saudită

Pentru Reghe va fi a treia experiență în Arabia Saudită. El și-a început aventura acolo în 2014, când o lăsa pe FCSB și semna cu Al Hilal. A stat acolo din mai 2014 până în februarie 2015. A doua experiență a fost la Al Ahli, între aprilie și iunie 2021. El a mai antrenat în Golf la Al Wahda și Al Wasl, din Emiratele Arabe Unite.

VIDEO Răsfață Mihai Rotaru jucătorii prea mult? Mitriță: „Nu cred că e foarte atașat de vreun jucător”

Citește și alte știri despre Laurențiu Reghecampf:

Propunerea surpriză a lui Sorin Cârțu pentru banca Universității Craiova: „Poate nu e ghinionist”

Care este formația la care ajunge Laurențiu Reghecampf în Arabia Saudită » Va colabora din nou cu fostul fundaș de la FCSB

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (13)
dandana
dandana  •  20 Septembrie 2023, 10:54

Rotare dacă tot ești pe apărare ia-l pe Dan Petrescu. După câte știu nu este prea ok acolo, și scutește-ne cu Papură ca te băgăm în savarina mamei tale. Lasă-ne cu astea căci Craiova nu este a ta și a soției tale. Treziți-vă! Se poate să aveți probleme cu fani dacă ne mai iei la mișto cu deciziile astea

dandana
dandana  •  20 Septembrie 2023, 10:52
Postat de Bajea1949 pe 19 Septembrie 2023, 13:54

Plecarea lui Reghecampf este fix pagubă în ciuperci ! Craiova are nevoie de un antrenor străin, după modelul de la CFR.

Man nu vine nici dracu după regulile lui Rotaru! Serios eu nu înțeleg cum Reghe a acceptat asta, după mine Reghe este jos de tot. Cred că va pleca repede și de la Arabi, nu mai este ce a fost. Îmi place că este ofesinv ca antrenor, dar slab. Nu au mai citit nimic în ultimi ani acești antrenori, nu se uită la meciuri tari probabil sa vadă cum se joacă. Și frate nu iau odată modelul Anglia, Germania Spania sau chiar Italia ca dacă te prind te umilesc. La noi este sa dăm gol și am uitat ce spunea acuma ceva timp Oliver Kahn marele portar. Noi trebuie sa dam cu un gol mai mult, chiar dacă echipa adversă este ajutată de arbitru fiind gazdă. La noi este sa dai un gol și să te pituli în poată ca un fel de zid. Au luat modelul Dan Petrescu z dar la CFR s-a și investi bani grei sa aducă ceva

dandana
dandana  •  20 Septembrie 2023, 10:44
Postat de oase92 pe 19 Septembrie 2023, 11:01

Eu tot nu înțeleg de ce a fost schimbat Dl. Neagoe? Cu ce a fost mai bun Dl. Reghekampf? Cum a crescut randamentul echipei? Evoluțiile echipei au fost la fel de oscilante, dacă nu, mai oscilante decât pe vremea D-lui Neagoe (care, să recunoaștem, rdresase echipa, în bună măsură, făcând-o foarte competitivă).

Când vrei performanțe cauți mai mult. Bla ce a arătat Reghe era puțin mai bun, dar nu la ce ma așteptat eu. Din păcate s-a văzut valoarea lui când a acceptat ce a vrut Rotaru. Nu se face asta dacă ești antrenor mare, iar Neagoe este de supraviețuit. Da prea mare preț pe apărare, și sa nu uităm că pregătirea în vară a făcut-o el. Nu trebuia sa iei niciodată un egal cu Galați venind din liga a 2-a. Asta arată că nu ști să desfaci nici o echipă mică.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează