FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Istvan Kovacs, interviu la finalul sezonului » A vorbit în premieră despre momentul controversat de la Mioveni + Dezvăluie ce face după jocuri

Istvan Kovacs/ caprută FRF TV
Istvan Kovacs/ caprută FRF TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2022 16:34 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2022 17:02

Istvan Kovacs (37 de ani) a vorbit în premieră la finalul celui mai bun sezon al carierei, stagiune încheiată cu delegarea la finala Conference League, câștigată de AS Roma împotriva lui Feyenoord, scor 1-0, pe 25 mai.

Într-un interviu pentru FRF TV, la Cluj, Kovacs a abordat și episodul pozelor cu suporterii de la Mioveni, la meciul gazdelor cu Botoșani, 0-2. Atunci, după ce GSP a scris despre subiect (AICI), arbitrul din Carei a sunat în redacție pentru a șterge articolul, fără succes. Arbitrul aflase că UEFA se sesizase în acest caz.

Adrian Mutu i-a dat o lecție lui Rareș Ilie: „Mister, nu mă schimba” / „Te las să te faci de râs”
RAPID
Adrian Mutu i-a dat o lecție lui Rareș Ilie: „Mister, nu mă schimba” / „Te las să te faci de râs”

Istvan Kovacs, despre pozele cu suporterii de la Mioveni: „Sunt mândru că le-am făcut o zi fericită”

„A fost un moment la Mioveni în care un copil mi-a cerut o poză. Pe lângă el au mai venit încă 30. Sper ca pe viitor să fie un exemplu, dar să știe că meseria asta e una frumoasă. Mă simt mândru că am putut să le fac o zi fericită”, a declarat arbitrul din Carei. 

Kovacs s-a referit în respectivul interviu și la momentele de apogeu ale sezonului său, când a condus semifinala de Ligă dintre Manchester City și Real Madrid (4-3), apoi finala Conference, Roma - Feyenoord: 

Interviu cu Istvan Kovacs: „Sunt fericit că am reprezentat România la acest nivel”

„Sunt fericit, mândru că am putut să reprezint România la acest nivel. M-am pregătit normal, ca pentru orice alt meci, nu am vrut să schimb nimic din pregătirea mea. Nu am niciun ritual. Țin telefonul deschis, dar mă uit la mesaje doar după terminarea partidei. Nu citesc presa, mă focusez doar pe ce am de făcut. După semifinala din Liga Campionilor am primit mai multă atenție din partea presei internaționale. Multe persoane au spus că mă urmăresc mai atent”. 

Despre prezența la Mondial, Kovacs a spus: „Mă simt onorat să fiu acolo, a fost un moment deosebit la care am visat de mic. Voi reprezenta România după Ioan Igna, alături de Nicolae Rainea, doi arbitri pe care nu i-am putut vedea la TV. Faptul că eu am fost selectat m-a emoționat, dar m-a făcut și mândru că am ajuns la acest nivel. Nu o să schimb nimic din pregătirea mea și o să mergem acolo să facem o figură frumoasă”. 

Tratez fiecare meci ca și cum ar fi ultimul din cariera mea. Săptămânal citesc legile jocului. Îmi place istoria

Dacă am timp, după jocuri îmi urmăresc meciurile. Adrenalina jocului nu mă lasă să dorm, așa că îmi analizez prestația

Am două fluiere de la începutul carierei mele, pe care le voi păstra până la sfârșit și le voi agăța în cui
Istvan Kovacs, arbitru FIFA

Citește și:

Baza „Ilie Balaci”, luată „în stăpânire” de copii » Cârțu le-a spus povești din perioada „Craiovei Maxima”

Fotbalist cu 27 de meciuri la Farul în sezonul abia încheiat, pus pe liber de Hagi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
laur_gr
laur_gr  •  01 Iunie 2022, 18:28

Respect.

mihai_bn
mihai_bn  •  01 Iunie 2022, 18:22

Fraților, puteați face un interviu eveniment cu Istvan Kovacs. E totuși singurul arbitru român chemat să oficieze la Cupa Mondială (alături de asistenții săi). Ați pus 2-3 paragrafe, ați menționat că a făcut poze cu niște copii la un meci al Mioveniului și gata "INTERVIUL". Dacă actalul angajat al lui Becali, mă refer la Alexandru Tudor aici, ar fi fost delegat să arbitreze semifinale de CL sau meciuri la Mondiale, îl puneați pe prima pagină și făceați interviuri serioase cu el. P.S. Dacă mai scriu câteva rânduri, vă "egalez" interviul.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 Iunie 2022, 17:55

...ce baiat frumos ...si ce ceafa de sectorist are ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează