FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT

Dinamo - Hermannstadt. FOTO Istvan Kovacs n-a văzut un penalty evident pentru „câini”! Ion Crăciunescu: „Asta înseamnă că nu a vrut să dea”

Dinamo și Hermannstadt se întâlnesc în prima etapă din Liga 1.  Dinamo a cerut penalty în repriza secundă, la duelul dintre Fabbrini și Romario Pires. +49   FOTO
Dinamo și Hermannstadt se întâlnesc în prima etapă din Liga 1. Dinamo a cerut penalty în repriza secundă, la duelul dintre Fabbrini și Romario Pires.

Articol de GSP - Publicat luni, 24 august 2020 22:21 / Actualizat marti, 25 august 2020 15:11

Dinamo și Hermannstadt au remizat, scor 1-1, în prima etapă din Liga 1. „Câinii” au cerut penalty în repriza secundă, la duelul dintre Fabbrini și Romario Pires. 

După 10 minute de joc din repriza secundă, la scorul de 0-1, Dinamo a cerut penalty la duelul dintre Romario Pires și Fabbrini. Incursiunea mijlocașului dinamovist a fost oprită de o atingere din spate a adversarului. Istvan Kovacs, bine plasat, a ezitat câteva clipe, apoi a făcut semn că jocul poate continua. Reluările au arătat însă că Romario îi pune piedică lui Fabbrini.

Dinamo - Hermannstadt. FOTO Istvan Kovacs n-a văzut un penalty evident pentru „câini”! Ion Crăciunescu: „Asta înseamnă că nu a vrut să dea”
FOTO: Captură @Digisport 1

Dinamo a primit în cele din urmă o lovitură de la 11 metri. În minutul 59, Daniel Popa a fost faultat de Dâlbea, iar Sorescu a transformat.

Ion Crăciunescu: „Nu a vrut să dea!”

Ion Crăciunescu a analizat faza și l-a taxat pe Kovacs. „Dacă ăsta nu este penalty... Poate numai domnul Istvan Kovacs, care este arhisuficient mereu, n-ar da. Dacă ăsta nu e penalty, atunci nu mai trebuie să fie niciodată penalty. Uite cât de bine plasat e, cum se apleacă. Asta înseamnă că nu a vrut să dea. Adversarul pune piciorul în față”, a spus fostul arbitru, la Fotbalul Club, de la Digi Sport

FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - Hermannstadt

+45 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo - Hermannstadt: 

Dinamo - Hermannstadt. FOTO Anamaria Prodan, prezentă pe Arena Națională! Cum a reacționat la golul încasat de Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
flojo
flojo  •  25 August 2020, 12:54

Ştie cineva, *** fecefecesebistă mimi scoica a postat ceva pe "feisbuc" referitor la "speţa" asta? Că dacă se întâmpla invers, începea cu ironiile lui ieftine, numai bune pentru "emiluşii" lui!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

elgabri
elgabri  •  25 August 2020, 12:06

Daca era Tanase si cadea o umbra pe el era penalty 100%

tandd
tandd  •  25 August 2020, 10:57
Postat de Iulian Vlaga pe 25 August 2020, 00:56

Nu are treabă ardealul.Și eu sunt ardelean dar acest minoritar maghiar e un falsor ..a se citi hoț....mă refer că greșește intenționat nu că ar fura ceva.GSP nu mă cenzura

corect.unii prostalai pe aici inca nu realizeaza ca orice meci ar arbitra asta echipele din bucuresti o sa fie taxate,nu conteaza ca e fcsb sau dinamo,o sa le vina randul si lor data viitoare sa planga pe aici.E penalty si din avion iar ala care-i da cu ,,atingerea,,,pe aici e amuzant.Fabrini cauta contactul si fundasul sibiului il ofera cu varf si indesat.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează