FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ţiţi Dumitriu: "Nu e recomandat să transferi mulţi jucători într-o pauză competiţională"

Dumitru Dumitriu
Dumitru Dumitriu

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 decembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 decembrie 2011 11:10

Steaua anunţă o campanie de transferuri fără precedent. Entuziasmat de calificarea în primăvara europeană şi bani primiţi de pe urma performanţei, Gigi Becali vrea să întărească echipa în pauza de iarnă cu 6-7 jucători, ţintele principale fiind Moraes, Wesley şi Chipciu.

Fostul antrenor al roş-albaştrilor, Ţiţi Dumitriu, nu crede că este o soluţie transferul în masă de jucători. "Nu e recomandat să aduci mulţi jucători într-o pauză competiţionala. Trebuie să ai concurenţă pe posturi. Atunci cînd ai dubluri bune, nu ai probleme. Steaua a avut rezultate mai slabe tocmai din cauza asta", a spus Dumitriu la televiziunea sportro, făcînd şi o scurtă caracterizare a unor jucători stelişti:

NIKOLICI - "este în mare progres, s-a acomodat, este un vîrf pe care Steaua se poate baza în continuare. E un fotbalist oportun pe joc de atac, de contraatac, cît şi de careu"

EMEGHARA -  "are un istoric care nu îl mai recomandă la Steaua. Este prea fragil şi pauzele lungi pe care le-a făcut cred că îl scot din calculele echipei pentru sezonul viitor"

PREPELIŢĂ - "Este un jucător uril, care poate juca şi în bandă şi în centru. Nu prea mai există posturi în fotbalul de azi"

FRAŢII COSTEA - "Nu pot juca împreună la Steaua, mai ales acum cînd au ieşit în evidenţă Rusescu şi Nikolici. Au cam aceleaşi caracteristici şi e greu să îi bagi pe amîndoi titulari"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
theo_s
theo_s  •  16 Decembrie 2011, 15:28

D-le Dumitriu, spuneti-i baietelului care se joaca pe capota masinii, ca el e gata sa iasa la cumparaturi dupa ce-a mai vazut pe la televizor, pe cate-un stadion, si ignorantul e-n stare sa cumpere 7 jucatori; aia n-o sa se acomodeze intr-o luna, o sa-l dea afara pe Stan, pe-aia o sa-i injure etc. etc. etc. Saracul, mare ageamiu.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează