FOTBAL  »  Superliga  »  DUMITRIU ÎN GHENCEA?

Ţiţi Dumitru vrea la Steaua: "Toată lumea mă vrea, dar Gigi e singurul care poate decide!"

Ţiţi Dumitriu şi-ar dori să lucreze din nou la Steaua
Ţiţi Dumitriu şi-ar dori să lucreze din nou la Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 16:25

Dumitru Dumitriu a intervenit în această dimineaţă la Radio GSP unde a discutat despre Steaua, dar şi despre o posibilă revenire a acestuia pe banca roş-albaştrilor, lîngă Ilie Stan şi Edi Iordănescu.


"Ilie Stan m-a sunat primul să-mi ureze la mulţi ani, în această dimineaţă, e un băiat deosebit. Şi chiar dacă am spus că nu mi-a plăcut jocul Stelei cu Rapid, nu s-a supărat pentru că sînt sigur că şi el ştie acest lucru. Era afectat după egalul cu Rapid, dar crede foarte mult în lotul Stelei şi e sigur că pînă în iarnă va scoate rezultate bune. Iar după aceea, cu doi-trei jucători, fi fi şi mai bine", a spus Ţiţi Dumitriu.

Acesta a mai discutat şi despre o posibilă revenire pe banca Stelei. "M-ar bucura să revin la Steaua, ca director tehnic. Singurul care poate decide e domnul Becali, pentru că Teia Sponte e de acord, Vali Argăseală e de acord, toată lumea vrea. Gigi e singurul care poate decide! Am o relaţie bună cu toată lumea, şi cu Ilie, şi cu Edi, un copil deosebit. Ar fi o mare bucurie pentru mine că revin pe banca Stelei. Sînt sigur că sfaturile mele ar conta înaintea unui meci", a adăugat cel care a cîştigat cu Steaua trei titluri de campion.

Ţiîi Dumitru antrenează acum în liga a treia, la Clinceni.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (37)
catalin_rasvan_ene
catalin_rasvan_ene  •  27 Octombrie 2011, 10:09

Acum ce facem?Steaua este sansa oricarui antrenor ratat???Le-am dat sansa la toate nulitatile de antrenori precum Hagi, Stoichita, Munteanu, Levi, Dumitrescu,Edi Iordanescu, Lacatus. De ce nu fac un concurs si sa il puna pe bestjobs??Caut antrenor cu licenta pro care a avut de-a face cat de cat cu fotbalul.Experienta minim 3 ani :)))))

88gore88
88gore88  •  27 Octombrie 2011, 08:49

Habar n-ai in ce te bagi...vei regreta amarnic...Trage si tu concluzii dupa sederile colegilor tai:Hagi,Lacatus,Piturca,Ilie Dumitrescu,Ilie Stan,MM,Dukadam (care are si lesa scurta si botnita) si multi altii care au plecat de la Steaua in conditii de toti stiute. Acolo,daca nu aduci Champion's League,degeaba vii,iar daca vii sa-ti faci un nume in fotbal risti sa ti-l patezi mai rau. Mai bine ati face o cheta si i-ati da ciobanului banii sa plece ca sa aibe si acesti suporteri bucuria de a veni la un meci de fotbal si chiar sa vada fotbal,nu gandurile lu Jiji transmise in teren!

plischi
plischi  •  27 Octombrie 2011, 06:39

chiar ca toata lumea il vrea! am citit undeva ca pana si obama l-a intrebat pe ooooijer ce are de gand cu tzitzi! alalalt insa isi scutura put.za dupa pipi, asa ca in acele momente nu gandea clar.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează