FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

IULIAN CRISTEA LA FCSB // Mutarea lui Gigi Becali, blocată: „Va rămâne aici! Am vorbit cu Gigi Becali și asta i-am spus”

Iulian Cristea
Iulian Cristea

Articol de GSP - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 20:26

Deși Gigi Becali e sigur că fundașul central Iulian Cristea, 24 de ani, va ajunge la FCSB la finalul sezonului regulat, antrenorul Edward Iordănescu îl contrazice.

Edi Iordănescu, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a spus că Iulian Cristea va juca la echipa lui până la finalul sezonului.

Iulian Cristea va rămâne până când îi expiră contractul. FCSB a luat în calcul ideea de a-l aduce din această iarnă, dar noi ne-am asumat asta şi îl vom folosi. Nu am condamnat fotbalistul, chiar dacă a semnat cu FCSB. Nu cred că a uitat ce a făcut Gazul pentru el. A înţeles că e în avantajul lui să rămână conectat aici şi să arate de ce merită atenţia unui club ca el.

Am discutat cu Gigi Becali despre el. Mă întreabă permanent şi l-am asigurat că atunci când va face pasul spre FCSB va fi un jucător şi mai bine pregătit. L-am folosit şi ca fundaş şi ca mijlocaş pentru că are reperele necesare să acopere toate aceste poziţii”, a declarat Edi Iordănescu la TV Telekom Sport.

vezi și:

VIDEO+FOTO Ieri la Palat, azi în cantonament! Ultimul jucător venit la FCSB a efectuat primul antrenament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
gazistu
gazistu  •  24 Ianuarie 2019, 16:30
Postat de rocky2 pe 21 Ianuarie 2019, 22:06

Gazu a ajuns satelitul fc5b!

Deaia nu i-a vandut/cedat nici un jucator? nici Cristea nu l-am lasat, dar cum e in ultimele 6 luni de contract, nu l-a multumit oferta facuta de noi, si deaia pleaca!! De ce satelit vorbesti? Unde vezi tu prietenia???

ray51
ray51  •  22 Ianuarie 2019, 08:58

Nu prea inteleg relatia asta dintre FCSB si GazMetan. Gazul imi face impresia unei anexe de serviciu. Chiar acolo s-a ajuns in fotbalul romanesc? LPF si FRF puteti sa faceti lumina? Vreti?

corectu
corectu  •  22 Ianuarie 2019, 08:05

Stadionul Steaua va fi in proprietatea celor care-l construiesc.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează