FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Iulian Miu, despre intrarea lui Mircea Lucescu în vestiarul FCSB: „Nici Guardiola nu poate schimba ceva când nu ai jucători”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 august 2019 17:36

Iulian Miu, antrenorul secund de la CSA Steaua, a vorbit despre gestul lui Mircea Lucescu de a intra în vestiarul lui FCSB înaintea meciului cu Mlada Boleslav din turul 3 al Europa League, 0-0. 

„Eu nu m-aș fi dus în vestiarul unei echipe cu care n-am avut nicio treabă, dacă eram în locul lui Mircea Lucescu. Poți să-l aduci și pe Guardiola în momentul de față, că nu poate juca el, nu poate schimba nimic.

Dacă ai ajuns să-ți faci lotul cu acest gen de jucători, înseamnă că nivelul e extrem de scăzut.

Nu știu dacă te ajută Mircea Lucescu în momentele astea. E greu să te duci în vestiar și jucătorii ăștia să arate altfel. FCSB n-are jucători, ce să facă Mircea Lucescu?!”, a declarat Iulian Miu la TV Telekom Sport.

vezi și:

Editorial exploziv al lui Cristian Geambașu: „Il Luce cu discurs motivațional în vestiarul FCSB-ului, ce nebunie! Urma să-i prezinte observațiile lui Becali?!”

Florin Prunea, despre vizita lui Mircea Lucescu în vestiarul FCSB-ului: „A vrut să vină și la Săftica” + Ia apărarea preparatorilor din România

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (36)
nealiniatul
nealiniatul  •  10 August 2019, 09:23

Miu asta loveste din nou! Doar isi indeplineste atributiile de serviciu. Ca de aia l-au adus la club. Indeplineste "intocmai si la timp " ordinele superiorilor, adica sa se ia de FCSB. Pentru asta primeste un fel de ajutor social de la armata. Ar trebui sa-i fie rusine totusi ca e cam batrin sa fie copil de trupa. Antrenor oricum nu este. Gaseau generalii aia, Talpanii aia si pe altcineva sa puna conurile si pe bani mai putini, ca lor le pasa de banii publici. ha ha

fairplayromania
fairplayromania  •  10 August 2019, 01:23
Postat de fairplayromania pe 09 August 2019, 18:37

E normal tinere, Miu în momentul de faţă este antrenor la cea mai mare si titrată echipă din România din toate timpurile !!!!! E anormal că un prostovan ca tine nu este la muncă si butonează pe holurile redacţie.....

O persoană căreia nu îi place brînza...

holland
holland  •  09 August 2019, 21:41

da` de meciul cu Panathinaikos din 1998 incheiat 6-3 cu dl MIU in defensiva, isi mai aduce aminte ?

Vezi toate comentariile (36)
Comentează