FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL – POLI IAȘI

Iuliana Demetrescu, criticată după Oțelul – Poli Iași: „Arbitrează cu aceeaşi măsură!”

Iuliana Demetrescu / Foto: GSP.ro
Iuliana Demetrescu / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat marti, 12 martie 2024 08:32 / Actualizat marti, 12 martie 2024 08:57

Mugur Cornăţeanu, antrenorul secund al Politehnicii Iași, s-a arătat nemulțumit de maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Iuliana Demetrescu în meciul cu Oțelul Galați, scor 1-1.

În absența „principalului” Leo Grozavu, suspendat, la finalul partidei, Cornăţeanu a reclamat că Oțelul a beneficiat de mai multă indulgență din partea Iulianei Demetrescu în privința duelurilor fizice.

Așa arată lupta pentru salvarea de la retrogradare » Clasamentul la intrarea în play-out + programul complet
Play-out
Așa arată lupta pentru salvarea de la retrogradare » Clasamentul la intrarea în play-out + programul complet

De cealaltă parte, Poli Iași a fost tratată cu mai exigent la acest capitol, potrivit spuselor „secundului” Politehnicii Iași.

Nemulțumire dinspre Poli Iași către Iuliana Demetrescu

„Au reuşit să ne împingă uşor, uşor. Din punctul meu de vedere, a fost un joc urât. Toate meciurile din play-out vor fi aşa, bătaie multă, meciuri închise. Poate pe final echipele vor risca mai mult, dar în primele etape vor fi meciuri închise.

Pentru Oţelul – laşi m-au deranjat contactele, la mine nu le laşi. Vrem pe bărbăţie, facem, nicio problemă, dar arbitrează cu aceeaşi măsură.

Pentru Oţelul este fault, pentru mine nu mai e fault. Niciun fel de problemă, mergem mai departe”, a declarat Mugur Cornăţeanu, după Otelul Galați – Poli Iași, conform OrangeSport.ro.

Iuliana Demetrescu a condus de la centru partida de la Galaţi. Mircea Orbuleţ şi Mihaela Ţepuşă au fost arbitrii asistenți, iar Andrei Moroiţă a îndeplinit rolul de arbitru de rezervă. Bogdan Dumitrache şi Cristina Trandafir s-au aflat în camera VAR.

Oțelul Galați – Poli Iași, ultimul meci din sezonul regular al Ligii 1, s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Oaspeții au controlat multă vreme prima parte a confruntării de la Galați, când au și deschis scorul prin Roman, în minutul 9, din penalty.

Gazdele au revenit în a doua repriză și au egalat prin Cisotti, în minutul 71.

Cele două echipe se revăd chiar în weekend, în prima etapă din play-out. Duelul este programat sâmbătă, 16 martie, începând cu ora 17:00.

VIDEO Cristi Balaj: „Dorinel Munteanu poate antrena echipe mai bune”

Citește și:

Dezvăluiri de impact ale lui Howard Jacobs, avocatul Simonei Halep: „A existat un efort concertat pentru a crea cazul de dopaj sanguin”
DEZVĂLUIRI
Dezvăluiri de impact ale lui Howard Jacobs, avocatul Simonei Halep: „A existat un efort concertat pentru a crea cazul de dopaj sanguin”
Tremură la retrogradare?! Rusescu, despre o echipă de tradiție: „E un semn mare de îngrijorare”
GSP LIVE
Tremură la retrogradare?! Rusescu, despre o echipă de tradiție: „E un semn mare de îngrijorare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
JanosHorvath07
JanosHorvath07  •  12 Martie 2024, 15:42

Doua comentarii pe acest articol de la 2 fcsb-isti, amandoi in asentimentul stapanului lor. Nu inteleg cum pot fi unii oameni misogini, i-au batut mamele lor cand erau mici? I-au inselat sotiile? Sau e pur si simplu vorba de lipsa de educatie? Cu siguranta trebuie sa fie o explicatie logica. In ceea ce priveste pe doamna arbitru, a avut o prestatie impecabila. Numai ea stie prin cate comentarii misogine a trecut pentru a ajunge din liga a 4-a pana in prima liga. Fara ambitie, curaj si aptitudini cu siguranta renunta de mult la aceasta meserie. Bravo ei! Sunt sigur ca o sa aiba o cariera frumoasa!

username_2
username_2  •  12 Martie 2024, 10:11

și la fotbal feminin arbitrează „albitri” bărbați, e normal, doar e egalitatea de șanse...dacă nu, înseamnă că toată treaba pute de la o poștă a ipocrizie euro-burlenistă

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  12 Martie 2024, 09:41

...un arbitru bun de nimik ...afara cu gino burleanu si hategan ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează