FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Iuliu Mureșan și-a anunțat decizia, după ce i s-a cerut demisia de la Dinamo: „M-au convins” + ce se întâmplă cu Stoican

Iuliu Mureșan și Flavius Stoican rămân la Dinamo
Iuliu Mureșan și Flavius Stoican rămân la Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 11:49 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 12:06

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a anunțat în cursul zilei că va continua în Ștefan cel Mare. După 1-6 cu CSU Craiova, Peluza Cătălin Hîldan anunța triumfal plecarea din club a lui „Muri”, însă oficialul a fost întors din drum.

Iuliu Mureșan a plecat spre Cluj Napoca. Definitiv!”, au scris pe Facebook suporterii lui Dinamo, la puțin timp după eșecul usturător suferit în fața celor de la CS Universitatea. Era a doua umilință în decurs de câteva zile pentru „câini”, care pierduseră drastic și cu FC Botoșani, scor 0-4. La acel moment, Mureșan era decis să părăsească echipa.

Iuliu Mureșan continuă la Dinamo: „Am fost convins să mă răzgândesc”

Lucrurile au luat o altă întorsătură în utimele zile, în contextul în care și situația dramatică a lui Dinamo s-a mai îmbunătățit, ca o consecință a dezastrului de la Gaz Metan. Mureșan spune că va continua alături de roș-albi, fiind convins de oamenii din club să rămână.

„Mă simțeam foarte umilit după fiecare partidă. Mă refer la rezutlate. Au fost momente în care am vrut să plec, dar mai mulți oameni m-au convins să mă răzgândesc. Cu mulți jucători am o relație foarte bună, așa a fost pe la toate echipele pe la care am trecut”, a spus Mureșan în această dimineață, la Pro X. 

Iuliu Mureșan: „Nimeni nu vrea să renunțe”

Mureșan anunță o ameliorare și în ceea ce-l privește pe Flavius Stoican. Pe făraș după cele patru înfrângeri consecutive din 2022, tehnicianul pare să-și salvat postul, grație punctului eroic obținut la Arad, cu UTA.

„Toată lumea s-a calmat. Ne vedem de muncă și de treabă și ne dorim un singur lucru: să salvăm echipa din această situație și să terminăm cu fruntea sus. Nimeni nu vrea să renunțe, vream să ne îndeplinim obiectivul.

Cu CSU Craiova a fost un meci slab. În rest, s-a văzut o schimbare cu Flavius Stoican. Cu UTA am luptat eroic și cred că acolo a fost momentul unei schimbări. Am încredere că vor apărea rezultatele. Ce am obținut la Arad e mai mult decât un punct”, a mai spus Mureșan, potrivit sursei citate. 

VIDEO Topul celor mai severe eșecuri suferite de Dinamo în istorie

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Cu ei joacă Dinamo! » Cine a mai rămas la Gaz Metan, după exodul în masă

Victor Becali nu are milă de Dinamo: „Să se ducă în «B»! Trece unul prin tramvai, ei îl iau jucător...”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (38)
creeperno115
creeperno115  •  16 Februarie 2022, 22:44

Muresan a salvat Dinamo.

zizu
zizu  •  16 Februarie 2022, 17:23
Postat de msi_z690_tomahawk_wifi_ddr5 pe 16 Februarie 2022, 13:55

Nu stiam de ce au parul creț =))))))

Păi da! Înainte de păcăli că sunt maaaaari vedete sunt.....vopsiți,fardați,rujați! După câteva luni nici fcsb ul nu i mai vrea înapoi de epave ce sunt!

misterverde
misterverde  •  16 Februarie 2022, 17:19

Pai mai are comisioane de incasat .. mimaovistii daca erau destepti .. il intrebau acum pe muresan .. de ce la dat afara pe rednic .. spunea de rezultate ... flavius este sub rednic .. spunea ca rednic vrea sa aduca 15 jucatori .. cati jucatori a adus murisan ? Acum ca rednic nu mai este .. cine oare ia comisioane pe jucatori ? Zavaleanu si cu murisan va spune ceva :)))) Dinamo este pe moarte .. vulturii roiesc .. sa ciuguleasca ce a mai ramas ... si mai e de ciugulit .. cu asa oameni ca ddb ... tararache si bucurica .. prosteste sagetile ... cumparati abonamente ca va salvati .. :))) din rusine in rusine .. de 2 ani ddb baha bani dar dinamo sportiv este retrogradata .***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează