FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Iuliu Mureșan, adevărul despre conflictul dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic: „La nervi mai poți ridica tonul”

Iuliu Mureșan
Iuliu Mureșan

Articol de GSP - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 17:55 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 18:37

În ziua în care Deian Sorescu (24 de ani) a făcut primul antrenament alături de colegi după conflictul cu Mircea Rednic, Iuliu Mureșan, administratorul special al alb-roșiilor, a dezvăluit adevărata cauză pentru care mijlocașul fusese scos din lot.

Mureșan a ținut să precizeze că Deian Sorescu nu a sărit la bătaie la tehnicianul în vârstă de 59 de ani, așa cum s-a scris, ci doar au avut conflict verbal pe motive tactice. 

„Da, Deian și-a cerut scuze față de Mircea Rednic iar acum totul este în regulă. Dar, să știți că nu a fost vorba despre un conflict fizic, așa cum s-a vehiculat. Jucătorului i s-au reproșat chestiuni tactice iar el a ripostat verbal. La nervi mai poți ridica tonul, dar de aici până la bătaie este drum lung. 

Până la urmă, Sorescu nu este un tip conflictual. Dacă ar fi așa, s-ar comporta la fel și în timpul partidelor. Și-ar lua la bătaie adversarii, ar fi un abonat al cartonașelor roșii”, a declarat Iuliu Mureșan potrivit digisport.ro.

Va folosi Rednic refularea lui Sorescu?

Dinamo se pregătește de meciul cu CFR Cluj (duminică, 18:30), iar antrenorul Mircea Rednic ar putea face o mutare surpriză și l-ar putea folosi pe Deian Sorescu în meciul contra campioanei.

De văzut dacă Rednic va trece total peste situația creată între el și Deian și-l va mai titulariza duminică pe jucător, contra campioanei CFR. Recunoscut pentru flerul său, „Puriul” vrea să se folosească de acest conflict pentru a-l stimula pe bănățean, iar acesta să-și utilizeze energiile pentru a arăta că este un fotbalist pe care antrenorul și Dinamo trebuie să se bazeze. 

Rednic are de gând să-i ofere șansa lui Sorescu să evolueze mai departe. Oricum, antrenorul a obținut majoritatea adeziunilor suporterilor în conflictul cu Deian.

6goluri în 14 meciuri a marcat Sorescu pentru Dinamo în această situație. Reușitele au fost realizate în 3 etape (1, 3 și 11)

Dinamo, cu probleme pe partea dreaptă

Dacă nu va miza pe Sorescu, Mircea Rednic va avea bătăi de cap pe postul de fundaș dreapta. „Puriul” îi mai poate folosi pe acest post pe Costi Nica, trimis la echipa a doua din acuza prestațiilor slabe, pe Andrei Radu, fundaș stânga de meserie, sau pe Geani Crețu, care la bază este mijlocaș lateral.

Citește alte știri din Liga 1:

Plan SF la Dinamo: Zăvăleanu promite venituri de 20 de milioane €!

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Reghecampf: „Ofertă din Germania? Când apari cu copii în afara căsniciei și cu escorte, nu te mai ia nimeni! De la milioane de dolari, la Craiova...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
demolarii
demolarii  •  04 Noiembrie 2021, 19:58

Rednic ar trebuii sa renunte la fundații laterale. Si pe dreapta și pe stânga sunt mai mult lipsa.....

Vezi toate comentariile (1)
Comentează