FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CONCORDIA CHIAJNA 2-1

Iuliu Mureșan îl înțeapă pe Edi Iordănescu: "Se vede că acum avem o idee de joc"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 august 2018 08:57

CFR Cluj a obținut aseară prima victorie din acest campionat, 2-1 cu Concordia Chiajna, și Iuliu Mureșan, președintele ardelenilor, exultă. Acesta l-a lăudat pe noul tehnician Antonio Conceicao și a trimis săgeți către fostul antrenor Edward Iordănescu.

"Toni Conceicao a schimbat jocul echipei, se vede clar că jocul e mai ofensiv, avem o construcție, avem un stil mai ofensiv, avem o idee de joc. A făcut niște schimbări la echipă. Mi-a plăcut și Mailat, i-a lipsit doar golul. Ioniță mi-a plăcut", a spus Iuliu Mureșan la TV Digi Sport.

Mureșan a continuat cu laudele la adresa lui Conceicao: "A fost foarte greu la primul meci oficial să vii să faci schimbări. A fost un 11 consacrat cu care au jucat  Dan Petrescu și Edi. Era foarte greu să schimbe. S-a văzut că avem lot, e foarte bine că am văzut asta. Avem niște probleme la finalizare. Păcat că am luat gol la singura greșeală în defensivă".

Edward Iordănescu a antrenat CFR Cluj în doar trei partide și le-a adus un trofeu ardelenilor. Iordănescu jr. a câștigat Supercupa României, 1-0 cu U Craiova, apoi în prima etapă din campionat a remizat cu FC Botoșani, 1-1, iar în prima manșă a turlui 2 preliminar din Liga Campionilor a pierdut pe teren propriu cu Malmo, scor 0-1.

CLASAMENT LA ZI ÎN LIGA 1

clipboard01

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
1819121944979915
Costel Preoteasa  •  05 August 2018, 14:48

Idea de joc sa vazut in meciul cu Mallmo nu cu Chiajna ! Aici nu aveti adversari pt ca este un campionat de 2 lei !

steaua1986forever
steaua1986forever  •  05 August 2018, 13:51

A aparut si eternul ***....acest Viorica Dancila a site-ului...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

maxp
maxp  •  05 August 2018, 13:14

Penibil poate fi omul asta. Ati jucat cu Chiajna, ati batut 2-1, nu 9-0, s-au vazut multe labilitati in joc, defensiva e praf, Chiajna ataca in 2 oameni care se strecurau lejer printre liniile de mijloc si cea defensiva. V-or trezi armenii aia la realitate, sa va vedeti nivelul. Apropo, Ionita cel mai bun de departe din echipa aia. Parca el fusese scos pe motive disciplinare din lot pt meciul cu Malmo. Culio ce mai cauta titular dupa cartonasul rosu? De Omrani nici n-are rost sa pomenesc, omul nu joaca absolut nimic dar e titular incontestabil. Pai daca nu-l pui la punct cand nu e in forma, nici sa nu te astepti sa-si intre in forma.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează