FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ CAMOIOANĂ

Iuliu Mureșan, ironic după titlul lui CFR Cluj: „Steaua are spirit de locul 2!”

Iuliu Mureșan a fost în club la CFR la cele mai mari performanțe ale ardelenilor
Iuliu Mureșan a fost în club la CFR la cele mai mari performanțe ale ardelenilor

Articol de GSP - Publicat luni, 13 mai 2019 16:47

Iuliu Mureșan, 65 de ani, fost președinte la CFR, în prezent pe aceeași poziție la Hermannstadt, a lansat un val de ironii la adresa rivalelor ardelenilor din play-off, însă n-a uitat nici de Dinamo.

Steaua are spirit de locul doi. E realitatea din clasament. Le doresc să facă performanţă, dar nu au făcut... Şi Dinamo a avut spirit de campioană, iar Rednic are idei bune de joc.

Totuşi formează o echipă bună, dar nu închegată. Apoi, Craiova are spirit, dar îi lipseşte acel ceva pentru a fi mai sus de locul trei", a declarat Iuliu Mureşan pentru Prosport.

  • CFR Cluj a bifat ieri al 5-lea titlu din istorie, după ce a învins-o pe CSU Craiova, scor 1-0. A mai luat campionatul în 2008, 2010, 2012 și 2018.

Hermannstadt, echipa la care activează în prezent Iuliu Mureșan, este pe locul 6 în play-out, cu doar 22 de puncte. Sibienii se află pe loc de baraj și au doar un punct peste Dunărea Călărași, care e pe 7, poziție retrogradabilă, dar și doar un punct sub Voluntari, care e pe 5, loc ce asigură prezența în viitorul sezon de Liga 1.

VEZI ȘI:

VIDEO+FOTO 40 de imagini de colecție de la petrecerea lui CFR Cluj + Dan Petrescu a cântat cu lăutarii: „Vă spun cum stă treaba, cu Steaua jucăm degeaba”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
haideusicfr
haideusicfr  •  14 Mai 2019, 18:02
Postat de luisharcsa pe 14 Mai 2019, 07:10

Respect Muri,cel mai bun prezidente ever.

Exact ,actuala campioana a fost alcatuita pe vremea lui. A adus jucatori foarte valorosi ,Sixto Peralta , Nuno Claro, Ricardo Cadu ,Kapetanos , Trahore , Camora , Felguieras,Sougou ( parte dintre ei au felicitat CFR-ul pentru victorie. Prin comparatie , Bogdan Mara deja i-a propus lui Petrescu un jucator de la FCSB care n-a mai jucat de buna vreme fapt care l-a enervat un pic pe actualul antrenor. Muresan l-a adus si pe Petrescu antrenor . Asa ca toata stima pentru dr Nuresan.

jabs
jabs  •  14 Mai 2019, 08:29

Muresane,vezi ca te paste ,,B" ul,aici nu mai ai parghiile de la franari

jabs
jabs  •  14 Mai 2019, 08:28

Malmo si Dudelange le ai uitat ?????????????????????????????? In Europa nu mai aveti fluierasi si echipe ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează