FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - DUDELANGE (JOI, 20:00, DIGI 1, TELEKOM 1, LOOK, GSP.RO, ÎN TUR, 0-2)

Iuliu Mureșan lămurește situația lui Arlauskis: "Avem problema de 3 zile, lucrurile s-au schimbat"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 28 august 2018 19:53

Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, neagă informațiile potrivit cărora portarul Giedrius Arlauskis (30 de ani) nu ar mai fi dorit în club după transferul lui Jesus Fernandez Collado (30 de ani), portar trecut pe la Real Madrid. 

  • CFR Cluj - Dudelange se joacă joi, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. 

"Arlauskis a avut o problemă musculară. S-a văzut acest lucru, degaja cu dreptul, iar el e stângaci. A făcut un tratament special, și-a revenit. Și aseară, și azi a fost foarte bine la antrenament. Concurența dintre el și Jesus Fernandez va fi benefică pentru amândoi. Conceicao va decide cine va fi titular. Avem această problemă de 3 zile. Până acum, Arlauskis era titular incontestabil, nu avea concurență, dar lucrurile s-au schimbat.

Arlauskis nu-și va dori să plece, cu siguranță va dori să lupte pentru un post de titular. Sunt convins că va mai primi șanse să fie titular. Nu din urmărorul meci, ci din următoarele.

Jesus a fost fantastic în primul meci (n.r. - în deplasare cu Gaz Metan, 0-0), va fi foarte greu pentru Conceicao să aleagă titularul", a declarat Iuliu Mureșan, la TV Digi Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  29 August 2018, 10:00

I-au cumparat "tacerea" celebrului Vatca!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează