FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Cu cine semnează Ivan Mamut, la 4 luni de la despărțirea de FCSB

Ivan Mamut, fost atacant FCSB
Ivan Mamut, fost atacant FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2022 16:11 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2022 16:16

Ivan Mamut (25 de ani), fostul atacant al celor de la CS Universitatea Craiova și FCSB, este pe cale să își găsească echipă, la 4 luni distanță de despărțirea de gruparea roș-albastră. 

Vârful croat este aproape de a semna într-un campionat exotic, prima ligă a Malaeziei! Echipa care îl dorește este Terengganu FC, locul secund, informează Orange Sport. Părțile au bătut palma și mutarea ar urma să fie oficializată în curând.

„Șeicul” din Liga 1 » Azerii titrează: cadou FABULOS promis lui Reghecampf la semnătură, pentru un comeback de senzație!
TRATATIVE
„Șeicul” din Liga 1 » Azerii titrează: cadou FABULOS promis lui Reghecampf la semnătură, pentru un comeback de senzație!

Gigi Becali: „Mamut nu poate să facă nici măcar o preluare”

Finanțatorul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat, după meciul pierdut de roș-albaștrii pe terenul Rapidului, scor 0-2, că Ivan Mamut nu va mai îmbrăca niciodată tricoul vicecampioanei. 

„Am avut încredere în Mamut, dar când l-am băgat am văzut că se lovește mingea de el și că vin toate echipele pe contraatac. Nu poate să facă nici măcar o preluare.

Nu l-am luat că îmi plăcea de el. Eu l-am luat pe Mamut ca să scap de salariul lui Vînă și să-l păcălesc pe Rotaru. El avea salariu foarte mare și am vrut să scap. Gata, de Mamut scap!”, spunea Becali.

La numai o săptămână distanță, Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, confirma despărțireea de atacantul din Croația. „Va pleca, am ajuns la o înțelegere cu el și ne vom despărți”, anunța MM la Orange Sport, la începutul lunii august. 

Ce echipe are Ivan Mamut în CV

Ivan Mamut este un atacant ce și-a făcut junioratul la RNK Split și la Hajduk Split. Hajduk Split l-a împrumutat, pe rând, la NK Hrvace și Primorac 1929. 

În iulie 2016, Ivan Mamut a ajuns la Inter Zapresic, dn postura de jucător liber de contract. În octombrie 2020, croatul ajungea la CS Universitatea Craiova, sub formă de împrumut. În ianuarie 2021, Ivan Mamut se transfera definitiv la gruparea din Bănie, în schimbul sumei de 50.000 de euro. 

Match Quiz FCSB - CFR
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul FCSB - CFR și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

În iulie 2021, Ivan Mamut a ajuns la FCSB, la schimb cu mijlocașul Ionuț Vînă (27 de ani). 

un trofeuare Ivan Mamut în carieră: Cupa României, cucerită cu CS Universitatea Craiova, în anul 2021

două goluria înscris Ivan Mamut în Liga 1

VIDEO. Helmuth Duckadam și Daniel Pancu, păreri diferite despre Ivan Mamut

Citește și:

CFR Cluj a ofertat 3 fotbaliști de la aceeași echipă! » Dan Petrescu a rămas profund impresionat după meciul direct

Între timp, în Superliga » Rotaru a anulat alegerile, l-a mazilit pe Cârțu și s-a pus președinte-patron: „De azi, doar eu decid!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
realsteaua
realsteaua  •  15 Decembrie 2022, 14:38
Postat de danut.petnaise pe 14 Decembrie 2022, 18:14

Gigi, tu chiar îți bați joc de toți? I-ai păcălit pe Mititelu, Iftime, Rotaru, etc. și după aceea le mai și spui. Și ei mai fac afaceri cu tine în continuare!

În locul lui Mititelu aș face în continuare afaceri cu Jiji. La 1,5 milioane de € pe Compagno să tot fiu prostit. :-)))

danut.petnaise
danut.petnaise  •  14 Decembrie 2022, 18:14

Gigi, tu chiar îți bați joc de toți? I-ai păcălit pe Mititelu, Iftime, Rotaru, etc. și după aceea le mai și spui. Și ei mai fac afaceri cu tine în continuare!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează