FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Între timp, în Superliga » Rotaru a anulat alegerile, l-a mazilit pe Cârțu și s-a pus președinte-patron: „De azi, doar eu decid!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 decembrie 2022 10:08 / Actualizat miercuri, 14 decembrie 2022 10:36

După ce a criticat situația în care a ajuns clubul, în urma scandalului cu Rădoi, Mihai Rotaru a luat o decizie radicală: s-a numit președinte executiv la CS Universitatea Craiova, în locul lui Sorin Cârțu, omul votat de suporteri în aprilie. 

Patronul oltenilor a decis să preia conducerea executivă a clubului, de care până acum s-a ocupat președintele Sorin Cârțu.

Mihai Rotaru s-a numit președinte-patron la Universitatea Craiova

Omul de afaceri spune că începând de acum va conduce el, urmând a se implica oficial în deciziile de la nivelul clubului, inclusiv la transferuri și numirea noului antrenor.

„Până în vară, voi conduce eu din nou executiv acest club! Voi funcționa ca un președinte de club, așa cum sunt președinții în Anglia sau Germania. Voi aproba transferurile, voi aproba numirea antrenorului, voi aproba bugetele. 

Sorin Cârțu va fi lângă mine, dar eu voi conduce clubul din punct de vedere executiv”, a spus Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

Alegerile de la CSU Craiova au devenit astfel nule

La 8 luni de când clubul i-a chemat pe fani să decidă noul președinte, Rotaru a anulat practic rezultatul scrutinului.

În aprilie, CS Universitatea Craiova a organizat alegeri, înaintea meciului cu CFR Cluj (3-2) pentru numirea noului președinte. Sorin Cârțu (66 de ani) a fost ales în funcție. Fostul antrenor a fost singurul candidat pe listă, iar mandatul acestuia ar urma să fie de 2 ani.

Match Quiz FCSB - CFR
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul FCSB - CFR și poți câștiga 1.200 de lei cash! Premii totale de 4.000 de lei.

Acum, după decizia lui Mihai Rotaru, alegerile din primăvară nu mai au nicio valoare. Astfel, Sorin Cârțu, cel desemnat de fani să se ocupe de soarta echipei, nu va mai avea nicio putere de decizie în perioada următoare.

Eu i-am reproșat lui Sorin multe declarații, prin mesaje, prin discuții directe. I-am spus că nu ne spălăm rufele în public și că el trebuie să scoată în evidență părțile bune și să apere clubul. Acesta a fost mereu discursul meu. Nu am reușit niciodată... E Sorin Cârțu, are tot dreptul să vorbească. 

Nu mă pot supăra pe el. I-am dat amenzi peste amenzi. El trebuie să-și spună punctul de vedere. Ori lucrăm cu el și îl acceptăm așa cum este, ori nu lucrăm. Dar nu putem să-l schimbăm

- Mihai Rotaru, pe 7 decembrie

VIDEO CSU Craiova, victorie la limită cu CS Mioveni

Citește și: 

Viorel Moldovan, critici pentru un jucător de la CSU Craiova: „E foarte gras! Fă sacrificii, băiatule” » Panduru, replică genială

Reacția lui Mihai Rotaru după ce a văzut mesajul fanilor: „Nu are legătură cu realitatea”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  17 Decembrie 2022, 19:40
Postat de ARCADIEzaporojanu pe 15 Decembrie 2022, 11:28

cine e cirtu .. ca om ??? un nimeni ,un nimic,individul cu care tre sa faci para-para la contract ! deci ,,, rotaru a facut un mare bine echipei !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

craiovamaxima
craiovamaxima  •  15 Decembrie 2022, 14:54

Pentru continuitate la club, pacat ca nu-l numesc pe Dan Nistor...

doritor
doritor  •  15 Decembrie 2022, 12:58

Sorin nu trebuia expus printr-o functie cu decizii de organizare,de relatii ,el trebuia tinut director de imagine ca Ducadam la FCSB sau antrenor. Director executiv trebuie un tip mai tanar ,uns cu multe alifii fotbalistice, sa-si aleaga scouteri si impresari buni cu care sa colaboreze.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează
Close