FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - CSU CRAIOVA 0-2

Ivan s-a specializat în a scoate penalty-uri și are o mare dorință: ”Sper să joc cu Polonia”

Ivan are 3 prezențe la națională, toate în acest an: 5 minute la 2-2 cu Italia, 32 de minute la 1-0 cu Lituania și 24 de minute la 0-0 cu Spania
Ivan are 3 prezențe la națională, toate în acest an: 5 minute la 2-2 cu Italia, 32 de minute la 1-0 cu Lituania și 24 de minute la 0-0 cu Spania

Articol de - Publicat luni, 07 noiembrie 2016 00:00

Ivan a oprit la Târgu Mureș o serie de 4 meciuri consecutive cu gol marcat, dar s-a specializat în a scoate penalty-uri: e cel mai bun din L1 la acest capitol, cu 3 reușite.

Andrei Ivan este singurul jucător al revelației campionatului convocat la prima reprezentativă pentru meciurile cu Polonia (11 noiembrie) și cu Rusia (15 noiembrie).

În stand by mai stătea Bogdan Vătăjelu pentru postul de fundaș stânga, mai ales că Steliano Filip a părăsit accidentat meciul de pe Bega, doar că dinamovistul se simte mai bine după lovitura pe tibie, astfel că liderul juveților trebuie să mai aștepte.

Ivan este în lotul lărgit al naționalei pentru superconfruntarea cu Lewandowski și Teodorczik, iar atacantul de 19 ani este încrezător în șansele sale.

"Sunt convins că voi rămâne în lotul de 23 și sper să mă folosească domnul antrenor. N-am vorbit niciodată cu Christoph Daum de la sosirea dânsului în România. Trebuie să câștigăm cu Polonia dacă vrem să ne calificăm", a comentat fotbalistul care are 5 goluri în Liga 1 în acest sezon.

Marcase de 4 ori la rând în toate competițiile până la 2-0 cu ASA, n-a mai punctat în Ardeal, dar a scos penalty, al treilea obținut de el în acest campionat, cel mai bun fotbalist din "A" la acest capitol.

"Depindem doar de noi să ajungem în play-off, asta contează, nu ce face Steaua sau alt adversar. Îmi ajut echipa cum pot, mă bucur că am contribuit chiar și obținând un 11 metri. Putem să menținem acest ritm până la final, fiecare victorie ne dă moral, iar noi, jucătorii, suntem fericiți", a comentat fotbalistul Universității.

"Am deținut total controlul"

Mulțescu e satisfăcut că Știința a mai bifat un meci victorios. O singură înfrângere are Craiova în ultimele 10 meciuri, cu Steaua (1-2), pe Național Arena, în rest 6 succese și 3 remize.

"N-am avut probleme cu ASA. Ne-am instalat în careul advers, am avut controlul şi posesia, iar în acelaşi timp am construit ocazii de gol. Nu am fost mai liniştit după eliminarea lui Mureşan, dar într-un fel m-am gândit că putem să ne impunem mai uşor. Aveam un om în plus, aveam 1-0, nu eram presaţi de înscrierea unui gol. Dacă a apărut, am înscris, însă nu eram presaţi. Am vrut să ţinem de rezultat".

"Dacă voi observa, de exemplu, că Andrei Ivan va fi pregătit, poate va fi o surpriză în formula de start cu Polonia, de ce nu?!"
Christoph Daum, selecționer România

"Eu m-aş bucura să fie golgeteri și Ivan, și Măzărache, să dea cât mai multe goluri. Cu cât mai mulţi puncheri, cu atât mai bine. Deocamdată ei au dat numai o parte din cât puteau să dea, aşa că sunt datori"
Gheorghe Mulțescu, antrenor CSU Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
alin_sav
alin_sav  •  07 Noiembrie 2016, 14:35

Ce-i cu mizeria asta de titlu?? Nu va este rusine sa speculati ca Ivan e un trisor cand el este prea tehnic si nu poate fi marcat si asta e motivul pentru care e faultat? Pai Craiova n-a obtinut penalty-uri gen Steaua la henturi involuntare in afara careului chiar impotriva noastra. Chiar nu va e rusine sa manipulati in halul asta? Dupa ce ca nu mai e fotbal mai prezentati si lucrurile denaturat, nu se vede in Europa cine suntem, nu se observa de la o posta cine primeste penalty-uri gratuite, cine e furat de arbitri, impotriva cui se fac cartile si in favoarea cui?? RUSINE!

portardelegenda
portardelegenda  •  07 Noiembrie 2016, 11:23

,,S-a specializat in A SCOATE penalty-uri " Deci trisorul de serviciu , cam asa s-ar traduce titlul vostru. Mai mascaricilor care faceti si jurnalism printre altele , penalty-ul este un efect intamplator nu un obiectiv ce necesita specializare , voi va dati seama ce scrieti ?

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  07 Noiembrie 2016, 10:04

revelatia campionatului este o echipa impinsa de la spate de catre mafia politica, pentru ca la final de campionat trebuie sa scoata o mare parte din banii pe stadion

Vezi toate comentariile (3)
Comentează