FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - DINAMO, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Jackie Ionescu: "Rapid - Dinamo e derby? Poate pentru locul 6" :D

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 mai 2010 00:00

Jackie Ionescu consideră că duelul dintre Rapid şi Dinamo nu poate fi considerat derby-ul etapei în Liga I din cauza poziţiiilor pe care cele două grupări le ocupă în clasament.

"Derby Rapid - Dinamo? Nu este un derby, poate doar unul pentru locul 6! :) Rapidul are prima şansă, dar la astfel de meciuri se poate întîmpla orice şi nu este exclus ca Dinamo să facă un meci cum foarte puţini se aşteaptă", a spus Jackie Ionescu.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
 •  02 Mai 2010, 20:15

jack spintecatoru'.....foarte tare!!!!!! Adevarat ii!!!!!!!!!!!!!!

 •  02 Mai 2010, 20:13

oare roma-lazio este derby? sau liverpool-everton?

 •  02 Mai 2010, 20:02

De ce mai comenteaza si asta. Pana sa intre timisoara in liga 1 nu prea vortbea.... dar toti stim ca timisoara e in liga a treia sau mai jos, aia e adevarata poli timisoara, echipa lui Iancu se cheama normal AEK Bucuresti sau ceva de genul, scz daca gresesc. A fost un jucator bun dar, ar trebui sa vorbeasca mai putin despre dinamo- rapid ca timisoara lui nu are nici 1% din trofeele lor chiar daca era comunism(bla,bla bla cum spun toti). timisoara inseamna ceva in romania din momentul asta. ATAT.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează