FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIŞOARA

Jacky Mathijssen tratează în aceste ore semnarea contractului cu Poli!

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iunie 2009 00:00

Marian Iancu surprinde din nou. Patronul lui Poli s-a reorientat spre un antrenor din Belgia. Jacky Mathijsen a ajuns ieri seară la Bucureşti, însoţiti de vicepreşedintele Emil Roşianu.

Astăzi, Mathijsen, antrenor în ultimii doi ani la FC Brugge, va negocia contractul cu Poli Timişoara, cel mai probabil el urmînd să fie anunţat în mod oficial în această seară. Interesant este şi faptul că locul lui Mathijssen la Brugge a fost luat de Adrie Koster, antrenorul responsabil cu echipa a doua la Ajax, olandez pe care patronul lui Poli îl dorea la Timişoara.

Marian Iancu păstrează în continuare secretul: "Despre antrenor nu vreau să comentez nimic. Vom face doar un scurt anunţ pe site-ul clubului".

Jacky Mathijsen, 45 de ani, le-a mai pregătit în carieră pe St. Truiden şi Charleroi, de unde a ajuns în 2007 la Brugge.

Citeşte mai multe ştiri pe violamania.ro!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
 •  26 Iunie 2009, 21:00

BRAVOOOO IANCULEEEE TE-AI DESTEPTAT,MULTUMIMM

 •  26 Iunie 2009, 20:59

Oare are licenta PRO?

 •  26 Iunie 2009, 19:10

ce inseamna ACUM pentru voi ? sunt aproape 24 de ore de cind negociaza !:)

Vezi toate comentariile (32)
Comentează