FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„E excepțional” » Face lobby pentru jucătorul dorit de FCSB: „Dacă are mingea și în fața are doi fundași, eu mă așez pe bancă pentru că știu că se schimbă tabela”

Jaja Silva/ foto:  Cristi Preda (GSP)
Jaja Silva/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2023 10:53 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 11:09

Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, l-a lăudat pe Jaja Silva (24 de ani), fostul său jucător care e dorit de Gigi Becali la FCSB.

Extrema stânga a jucat la Botoșani sub formă de împrumut în sezonul 2021-2022 și avea o clauză în contract prin care putea fi achiziționat pentru 135.000 de euro. Iftime nu a vrut însă să îi pltească lui Jaja salariul cerut, de 20.000 de euro pe lună.

Pentru FRF un preț, pentru FCSB alt preț! GSP dezvăluie cât va plăti Becali ca să joace în Ghencea: 30% mai mult decât echipa națională!
fcsb
Pentru FRF un preț, pentru FCSB alt preț! GSP dezvăluie cât va plăti Becali ca să joace în Ghencea: 30% mai mult decât echipa națională!

Jaja Silva a jucat ultima oară la formația Dibba Fujairah, echipă care la finalul sezonului recent încheiat a retrogradat din prima ligă din Emiratele Arabe Unite. La Dibba Fujairah ajunsese în septembrie 2022, după despărțirea de o altă formație din Emiratele Arabe, Al-Nasr.

Valeriu Iftime, laude pentru Jaja Silva, jucătorul dorit de FCSB

„Am avut doi fotbaliști aduși de un Manea, ori de Florin, ori de fratele lui. Au venit doi fotbaliști, Jaja și Mateus, care e la Hagi acum. Marius (n.r. - Croitoru) mi-a spus: «Am adus unul, dacă are mingea și în fața are doi fundași, eu mă așez pe bancă pentru că știu că se schimbă tabela». L-am pierdut, a fost o problemă la contract.

Avea pe un an de zile, trebuia să mai primească niște bani, am greșit noi. E un fotbalist foarte bun, dar, ca orice brazilian, e capricios. E excepțional. Jaja era mult mai cuminte, mai puțin fițos decât Mateus. Avea 23-24 de ani. E un fotbalist pe care domnul Becali îl poate vinde mai departe”, a declarat Valeriu Iftime, la Digi Sport.

La FC Botoșani, Jaja Silva a jucat sub formă de împrumut, de la formația braziliană Boavista. A adunat în tricoul moldovenilor 27 de meciuri, a marcat 5 goluri și a dat 5 pase decisive.

Citește și:

MM Stoica, jigniri în direct la adresa lui Talpan: „Cum poate Armata Română să tolereze un asemenea specimen?  Se comportă ca un om cu probleme”
FCSB
MM Stoica, jigniri în direct la adresa lui Talpan: „Cum poate Armata Română să tolereze un asemenea specimen? Se comportă ca un om cu probleme”
De la 9 la 12! FRF anunță o schimbare importantă în Liga 1: „Cinci cluburi au votat împotrivă”
REGULĂ
De la 9 la 12! FRF anunță o schimbare importantă în Liga 1: „Cinci cluburi au votat împotrivă”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (9)
Eu.Sa.Fiu.Sanatos
Eu.Sa.Fiu.Sanatos  •  14 Iulie 2023, 15:50

se pare ca mai toti adversarii lu Jaja asta joaca cu 3 fundasi in fata lui :)

VardyParty
VardyParty  •  14 Iulie 2023, 15:44
Postat de ortega pe 14 Iulie 2023, 11:52

Ce să zică și argatul ? Individul ăsta e atât de penibil în servilismul lui , încât ți se face greață ...

Argatul care-si trage milioane din gura căscată a altuia nu se numește argat.

VardyParty
VardyParty  •  14 Iulie 2023, 15:42

Mare negustor e nenea de la Botoșani. Mai cu o Biblie, mai cu o rugăciune, ii vinde lui Nea Gigi si podul de la Calugareni. Bravo lui.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează