FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica, jigniri în direct la adresa lui Talpan: „Cum poate Armata Română să tolereze un asemenea specimen? Se comportă ca un om cu probleme”

MM Stoica
MM Stoica

Articol de - Publicat vineri, 14 iulie 2023 09:59 / Actualizat vineri, 14 iulie 2023 10:23

Continuă războiul declarațiilor pe axa MM Stoica - Florin Talpan. Managerul de la FCSB a lansat un atac jugnitor la adresa juristului CSA Steaua, după un mesaj postat pe Facebook de acesta.

Totul a pornit după ce FCSB a primit acceptul de a juca în Ghencea. Florin Talpan a transmis un mesaj pe Facebook, prin care a transmis, printre altele, că Gigi Becali a prejudiciat statul cu 37 de milioane de euro și a încheiat cu „Apărați Armata Română”.

Ulterior, MM Stoica a declarat că Talpan are „nevoie de o expretiză medicală”, iar juristul CSA Steaua i-a răspuns cu un mesaj care a făcut trimite la perioada petrecută după gratii de managerul FCSB. Acum, MM Stoica a continuat războiul declarațiilor cu Talpan, jignind-ul pe acesta.

Pentru FRF un preț, pentru FCSB alt preț! GSP dezvăluie cât va plăti Becali ca să joace în Ghencea: 30% mai mult decât echipa națională!
fcsb
Pentru FRF un preț, pentru FCSB alt preț! GSP dezvăluie cât va plăti Becali ca să joace în Ghencea: 30% mai mult decât echipa națională!

MM Stoica: „Cum poate Armata Română să tolereze un asemenea specimen?”

„Eu nu am vrut să jignesc sub nicio formă când am zis de expertiza medicală. Când ai nişte probleme, un pas înainte către însănătoşire este conştientizează. Dacă el nu conştientizează că are nişte probleme, e grav. Are probleme mari de tot. Se comportă ca un om cu probleme. Am făcut armata în 1983-1984. 

Aveam comandant de pluton un locotenent. Aveam comandat de companie, un locotenent major. Aveam comandant de regiment un căpitan. Comandantul unităţii era maior. Ofiţer superior.

După şase luni de armată am fost selectat la garda de onoare pentru că venea generalul, comandantul Armatei a 2-a, generalul Dândăreanu. Abia respiram când vedeam un general. Iar Talpan e colonel şi vrea să devină general. Şi face întâmpină şi scrie pe Facebook. 

Aşa a ajuns Armata Română să tolereze un asemenea specimen? Sunt speriat. A spus numai bazaconii. Nu ştie regulamente. Vorbeşte despre un prejudiciu, şi spune că aşa este. Este un prejudiciu istoric. O instanţă supremă trebuie să stabilească un prejudiciu”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

MM Stoica: „Unde a ajuns țara asta?”

MM Stoica a continuat, în aceeași notă: „Cum poate fi lăsat acest specimen să spună atâtea lucruri care n-au legătură cu realitatea?

Unde a ajuns ţara asta? Eu nu jignesc. Chiar cred că are nişte probleme. Eu nu îl jignesc”.

Citește și:

Talpan, răspuns dur pentru MM Stoica: „Am înțeles că ai scris la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Să te antrenezi în continuare”
FCSB vs. CSA Steaua
Talpan, răspuns dur pentru MM Stoica: „Am înțeles că ai scris la atelierul de tâmplărie al Penitenciarului Jilava. Să te antrenezi în continuare”
MM Stoica îl atacă și el pe Talpan: „Este uluitor ce scrie!”
FCSB ÎN GHENCEA
MM Stoica îl atacă și el pe Talpan: „Este uluitor ce scrie!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
900cris
900cris  •  19 Iulie 2023, 08:02

se vede foarte bine nivelul scazut al fotbalului . nimeni nu garanteaza succesul. chiar si regele a fost invins de niste pioni ai fotbalului european . vinzi ce ai mai bun la club vinzi si performanta .

bererece
bererece  •  14 Iulie 2023, 21:43
Postat de Dobermannul pe 14 Iulie 2023, 18:54

Dar asta ce spui este peste tot. Competentii indiferent ca sunt muncitori sau specialisti cu inalta calificare au plecat, lucreaza pentru firmele private straine, sau sunt batrani si asteapta pensia. La stat competenta si corectitudinea (aia care te face nesantajabil, ca sa nu pui in pericol ilegalitatile din institutiile statului sunt defecte de neiertat).

Din păcate, ai dreptate!

Dobermannul
Dobermannul  •  14 Iulie 2023, 21:22
Postat de dodo001 pe 14 Iulie 2023, 19:51

Nu crede ca ei sunt mai breji fata de starea generala a populației. Chiar deloc. Bine ca nu suntem implicați în război sa vezi atunci la dezertari din armata. Omul de rand are o impresie falsa, realitatea e ca acolo ceea ce primează e lenea, beția și ***

Nu sunt mai breji dar ... i-au primit in NATO. A, daca intra Rusia in Romania cum a facut in Ucraina sute de mii de romani ii primeau cu flori.

Vezi toate comentariile (40)
Comentează