FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB ÎN GHENCEA

MM Stoica îl atacă și el pe Talpan: „Este uluitor ce scrie!”

Florin Talpan, jurist CSA Steaua București
Florin Talpan, jurist CSA Steaua București

Articol de - Publicat miercuri, 12 iulie 2023 09:09 / Actualizat miercuri, 12 iulie 2023 09:30

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), l-a criticat pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua București, cel care a postat un amplu mesaj în mediul online, în urma aflării veștii că FCSB va juca pe Ghencea meciul cu Dinamo. 

  • FCSB a cerut din nou să joace în Ghencea. Administratorul stadionului, CSA Steaua, a solicitat avizul lui Angel Tîlvar, ministrul Apărării, în acest sens. Surse autorizate informează că ministrul MApN a semnat favorabil solicitarea ca FCSB să poată intra în Ghencea. 
  • Având aprobarea numărului 1 din MApN, comandantul CSA, Ștefan Bichir, va trebui să răspundă pozitiv adresei formulate de FCSB pentru punerea la dispoziție a arenei
  • FCSB - Dinamo, din runda secundă a SuperLigii, este programat sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30.

„Vor să se folosească ilegal și abuziv de istoria noastră, de istoria clubului Steaua. Acesta este marele lor of. Că nu au istorie, nu au performanțe, nu au nume, nu au marcă, nu au palmares, nu au identitate, nu au absolut nimic!”, a fost o parte din mesajul postat de Talpan care l-a iritat pe MM Stoica. Pe lângă invocarea celor 37 de milioane de euro pe care FCSB le datorează Stelei pentru folosirea ilegală a mărcii timp de 10 ani. 

GSP a făcut o analiză a luptei la titlu în Superliga » Plusurile și minusurile celor 5 candidate: Care e antrenorul de 5 stele + cine are suporteri de 3
SUPERLIGA
GSP a făcut o analiză a luptei la titlu în Superliga » Plusurile și minusurile celor 5 candidate: Care e antrenorul de 5 stele + cine are suporteri de 3

Mihai Stoica îl contrează pe Florin Talpan: „Cum să spui că echipa asta nu are performanţă?”

„Speţa asta, că tot repetă cuvântul «speță», mă duce cu gândul că ar trebui analizat o comisie de expertiză medicală, pentru ca ceea ce se scrie aici este uluitor.

Cum adică să spui că cineva datorează, când nu există nicio hotărâre? Cum să spui că echipa asta nu are performanţă? Din 2003 încoace, nu există nicio echipă în Europa de Est cu mai multe meciuri în cupele europene. 

Din 2003, echipa asta are 20 de calificări din 20 posibile în cupele europene. Înainte, obiectivul era calificarea în cupele europene”, a precizat Mihai Stoica, la Orange Sport. 

Mihai Stoica: „Cred că domnul Talpan are probleme mari”

Un alt fragment din mesajul lui Florin Talpan care l-a enervat pe Mihai Stoica este următorul: „Apărați Steaua! Apărați Armata!”. Oficialul FCSB a comentat astfel: 

„Talpan susţine că stadionul trebuie să producă pagubă. Apăraţi Armata? Ministerul Apărării Naţionale, asta e armata, şi spune Talpan apăraţi Ministerul Apărării, adică apăraţi armata. 

Sunt mâhnit, cred că are probleme mari”, a mai declarat acesta, potrivit sursei citate. 

Citește și: 

Gigi Becali îl ironizează pe Talpan: „Trebuie să glumim când vorbim de el”

Schimbarea siglei a provocat un scandal la clubul din Liga 1 » Fanii au transformat prezentarea lotului într-un fiasco

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
contrabas3
contrabas3  •  12 Iulie 2023, 16:13
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 12 Iulie 2023, 13:39

Daca ma iau dupa jobul fiecaruia ...unul este prost rau !! Este subaltern!!

Exact! Îți dai seama câți bocanci are de lustruit bietul Talpan pentru superiorii lui, dat fiind faptul că el este un biet lucrător în armată, ce se visează general? Subaltern 100%!

contrabas3
contrabas3  •  12 Iulie 2023, 16:10
Postat de ce_o_mai_face_karagandy pe 12 Iulie 2023, 13:40

Respect Talpan !! Cel care a reusit blacarea fcsbului in ghencea !! Au fost trimisi in exil la Buzau !!

Bă băiatule, ești bine?! FCSB se întoarce în Ghencea! Ce Buzău?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează