FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Janusz Gol, al doilea transfer al verii la Dinamo, a fost prezentat oficial

Mijlocașul polonez Janusz Gol (34 de ani) a fost prezentat oficial la Dinamo.
Mijlocașul polonez Janusz Gol (34 de ani) a fost prezentat oficial la Dinamo.

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 17:07 / Actualizat marti, 25 august 2020 17:27

Mijlocașul polonez Janusz Gol (34 de ani), „închizător” cu 8 selecții în „națională”, a fost prezentat oficial la Dinamo. 

Janusz Gol, fotbalist cu 8 selecții în prima reprezentativă a Poloniei, va fi jucătorul lui Dinamo în următoarele două sezoane. Este al doilea transfer reușit de „câini” în această vară, după cel al lui Vlad Achim, de la Viitorul. 

Gol a fost prezentat de Rufo Collado, noul director sportiv al lui Dinamo, omul de încredere al lui Cortacero.

Janusz Gol, al doilea transfer al verii la Dinamo, a fost prezentat oficial

Gol, căpitanul lui Hanca în Polonia

Fostul internațional polonez a fost căpitanul Cracoviei, câștigătoarea Cupei Poloniei, până la pandemie. Situația a degenerat în momentul în care managementul clubului le-a propus jucătorilor diminuarea contractului cu 50 la sută. Janusz a respins categoric ideea. Toți ceilalți au fost de acord, Gol a refuzat, intrând astfel pe lista neagră a antrenorului Michał Probierz și a oficialilor. 

A pierdut banderola, a mai jucat doar trei meciuri după pandemie, doar într-unul integralist, n-a mai apărut deloc în lot în ultimele 8 etape. A ratat și finala Cupei Poloniei, pe care Hanca și compania au cucerit-o luna trecută.

Și la Dinamo va avea un salariu consistent. Surse autorizate susțin că Janusz va câștiga chiar mai bine decât Diego Fabbrini, remunerat cu 14.000 de euro lunar. Gol va încasa câte 15.000 de euro pentru fiecare lună petrecută în Ștefan cel Mare.

325.000 euroeste cota polonezului pe transfermarkt

31 de meciuria strâns în ediția recent încheiată în Polonia, marcând un gol și oferind 2 assist-uri

8 selecțiiare Gol la prima reprezentativă a țării sale

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Gigi Mulțescu, decizie crucială! Nu rămâne la Dinamo după venirea lui Cosmin Contra

Contra, atacat înainte să semneze cu Dinamo: „Să vină el, să facă ce? Nu poate construi o echipă”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (86)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  27 August 2020, 12:51

Nu prea imi inspira încredere acești spanioli. Poate fi o țeapă? Nu-i exclus. Problema e că spaniolii de la Dinamo nu au bani,așa ii simpt eu.

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  26 August 2020, 01:03

Cand o castiga si Sorescu titlu cu Dinamo sau cu alta echipa si va juca si la nationala atunci sa aibe pretentii de salariu mare, pana atunci, guritza mica, la fel si useru de mai jos

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  26 August 2020, 01:02
Postat de soring7 pe 25 August 2020, 23:09

sa dai 15k de euro pe luna unui bunic din polonia in conditiile in care Sorescu are 2,5k...un management de toata jena...

Este ca nu te ajuta dovleacu ?? Pai ce realizari are Sorescu de vrea salariu 20.000. Bunicu asta, si in carje ii da clasa lui Sorescu si majoritatea din liga 1. Bunicu asta e castigator de titlu cu Legia, selectii in nationala mare a Poloniei, cupe in rusia, dar ce sa stie un fazan. Bine ca e Janusz bunic si tu esti o mumie.

Vezi toate comentariile (86)
Comentează