FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Contra, atacat înainte să semneze cu Dinamo: „Să vină el, să facă ce? Nu poate construi o echipă”

Cosmin Contra ar putea ajunge la Dinamo astăzi +49   FOTO
Cosmin Contra ar putea ajunge la Dinamo astăzi

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 11:28 / Actualizat marti, 25 august 2020 12:14

Dănuț Lupu, 53 de ani, fost jucător și oficial la Dinamo, nu are încredere că numirea lui Cosmin Contra (44) pe banca tehnică a echipei este mutarea potrivită.

Acesta i-a criticat pe spaniolii care au preluat clubul pentru modul în care antrenorul Gigi Mulțescu (68 de ani) urmează a fi dat la o parte. Mai mult, are dubii cu privire la numirea lui Cosmin Contra ca antrenor, pe care nu îl vede potrivit pentru creșterea tinerilor fotbaliști.

„Ei n-au plătit salarii, lotul e foarte subțire. Să vină Contra, să facă ce? Contra nu e un antrenor care să construiască o echipă, asta e părerea mea. E un antrenor care vine de la echipa națională, care s-a bătut la titlu, eu nu îl văd pe el antrenorul care să ia jucători de 19-20 de ani și să zică: «aveți răbdare, în 2-3 ani avem echipă»”, a declarat Lupu la PRO X.

Dănuț Lupu: „Așa va fi Dinamo la final de sezon, liberă de contract!”

Lupu i-a criticat în termeni duri pe administratorii spanioli ai lui Dinamo, nereușind să înțeleagă de ce fotbaliștii nu și-au primit până acum salariile restante. În plus, dă de pământ cu politica de transferuri a clubului, care până acum a adus doi fotbaliști (Vlad Achim și Janusz Gol, ambii liberi de contract).

„Pui un antrenor pe care să îl dai afară după o etapă? Îți bați joc de el? Asta nu mai e «tranquilo», e prosteală pe față. Ei din februarie tot spun că cumpără Dinamo, mai e puțin și se face anul. Eu cred că spaniolii nu au nicio treabă, uitați-vă în conducerea lui Dinamo la ora actuală. Eu nu îi văd pe ei să aducă 12 jucători noi. Aduc din ăștia liberi de contract. Așa va fi și Dinamo la final de sezon, tot liberă de contract!”, a spus Dănuț Lupu.

VIDEO. Gigi Mulțescu, după Dinamo - Hermannstadt 1-1: „Am început greu, am reacţionat târziu, am fost cu un tempo în urma lor”

Alte știri despre Dinamo:

DINAMO - HERMANNSTADT 1-1 » NOTE GSP: „corigentul” din tabăra „câinilor” + Cine se poate lăuda cu singurul 8

Dinamoviștii își cer salariile restante după remiza cu Hermannstadt: „Ni s-a promis!” + Mesajul enigmatic al lui Pablo Cortacero

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
iung811
iung811  •  25 August 2020, 23:16

Si inca ceva. Lupu si baut vorbeste mai coerent si mai corect decat limbutu' de Gurita, nasul lui Prodanca, sa traiasca!!!

iung811
iung811  •  25 August 2020, 23:13

Lupu are perfecta dreptate, si-a spus parerea si nu a jignit. Ce a facut Contra ca antrenor pe unde a fost? Nimic, zerooo! O sa se scalambaie si o sa-l imite pe Simeone, idolul lui. Macar ala e antrenor. Si lasati-o mai usor cu bautura ca Lupu si beat avea zece clase peste toata echipa voastra de azi.

creeperno
creeperno  •  25 August 2020, 22:53

Opinia bauturii, nu a omului

Vezi toate comentariile (22)
Comentează