FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii își cer salariile restante după remiza cu Hermannstadt: „Ni s-a promis!” + Mesajul enigmatic al lui Pablo Cortacero

Deian Sorescu (dreapta) a marcat golul lui Dinamo în remiza cu Hermannstadt, 1-1 +49   FOTO
Deian Sorescu (dreapta) a marcat golul lui Dinamo în remiza cu Hermannstadt, 1-1

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2020 08:51 / Actualizat marti, 25 august 2020 15:15

Dinamo a dat startul noului sezon de Liga 1 cu o remiză, 1-1 în compania lui Hermannstadt, iar fotbaliștii așteaptă cu nerăbdare plata salariilor restante.

Deian Sorescu (22 de ani), autorul singurul gol marcat de „câini”, a dezvăluit la finalul meciului că fotbaliștilor lui Dinamo li s-a promis plata salariilor restante în această săptămână.

„Am încercat să fim liniştiţi pentru că se tot aude că vine alt antrenor. Sperăm ca Dinamo să ajungă acolo sus, pentru că acolo trebuie să fie. Aşteptăm restanţele, pentru că ni s-a promis că problemele se vor rezolva săptămâna aceasta”.

Sorescu: „Meritam să câștigăm”

Despre meciul de pe „Arena Națională”, Deian a spus: „Sper să continui aşa, dar pentru mine important e ca echipa să câştige. E o perioadă grea, azi din păcate nu am putut să ne impunem. A fost un meci greu, ne aşteptam la acest lucru, am îndeplinit ce a spus mister, dar meritam să câştigăm pentru că am avut mai multe ocazii”.

Continuând: „Am vrut să îi surprindem cu un sistem nou, dar nu am reuşit. În teren a fost greu să facem asta, chiar dacă la antrenamente ne-a ieşit. Am jucat în mai multe zone ale terenului azi, eu unde o să fiu folosit o să dau tot ce pot. Cred că mai meritam un penalty în această seară în afară de cel primit”.

Pablo Cortacero, mesaj enigmatic pentru suflarea dinamovistă

La scurt timp după fluierul de final al meciului dintre Dinamo și Hermannstadt, Pablo Cortacero, noul acționar majoritar al alb-roșilor, i-a pus pe jar pe fanii și fotbaliștii lui Dinamo.

Acesta a ațâțat toată suflarea dinamovistă cu un mesaj enigmatic: „Vești grozave, Dinamo”. Cel mai probabil, spaniolul se referă la aducerea lui Cosmin Contra pe banca tehnică. Cortacero, „Guriță” și câțiva fotbaliști spanioli vor ajunge la București astăzi sau mâine, așa cum a anunțat GSP.

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini din Dinamo - Hermannstadt 1-1

+45 FOTO

Mai multe știri despre Dinamo:

Fanii-acționari, mesaj la miezul nopții pentru Mulțescu înainte de venirea lui Contra: „Nu poți să nu-l iubești pe OMUL ăsta. Capul sus, nea Gigi!”

Cătălin Straton, apel către conducere: „Echipa e alături de Mulțescu”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  25 August 2020, 17:17
Postat de mir21 pe 25 August 2020, 15:11

Astia vor salarii dar "noiiiiiii patroni" abia au facut rost de bani pentru NA. Va dati seama unde a ajuns mizeria asta de club daca sorescu este jucătorul cel mai reprezentativ al echipei

*** esti tu, nu clubul asta!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  25 August 2020, 15:27
Postat de unurt1 pe 25 August 2020, 09:42

Nu exista Cortacero! E de fapt tot Borcea si cu Negoita, dar care conduc din umbra. Spaniolul asta nu are bani nici sa treaca strada, este o teapa mare. A spus si Danut Lupu, singurul care spune lucrurilor pe nume, chiar daca pe multi supara asta!

Lupu e mai mult pisica, cand a fost oficial la Dinamo ( bine e mult spus oficial) sau simplu spectator mai bine zis, a tacut ca surdu in papuris. Acum cand spaniolii vin cu Contra si cu bani, tot nu-i bine pentru maiestatea sa Lupu . Asta e omu interesului, cine da mai mult, cu ala tine. Ia sa-i bage Cortacero si Contra pe sub nas niste cash sa vedeti ce lucruri bune vor spune despre ei. Lasa-ne Lupule, esti un ras ( animalul).

tutan_camon
tutan_camon  •  25 August 2020, 15:13
Postat de florin189 pe 25 August 2020, 14:54

În locul lor m-aș abține de la declarații gen "meritam sa câștigăm" dacă nu intervenea burleanu jucați la matineu...

S-a amânat cu un an, boală lunga moarte sigură.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează